Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 15:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obhájce loňského prvenství Olešník "B"/Temelín si na úvod poradil s nováčkem z Dobré Vody


Branky


19

V úvodním kole OP přijelo na krásně připravené hřiště Slavoje Temelín mužstvo SK Dobrá Voda. Hodně omlazený tým soupeře už během rozcvičování naznačil, že jeho velkou předností bude pohyb a fyzická kondice. První minuty však ukázaly, že poslední vítěz OP nebude mít s taktikou a pohybem také žádný problém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky začaly padat až po půl hodině hry

První desetiminutovka patřila jasně domácímu mužstvu, které s přehledem kombinovalo pod taktovkou několika posil z "A" mužstva. Neproměněné šance, bolest snad každého mužstva v této soutěži, měly za malou chvíli mrzet domácí tým. Snad z první vážnější akce hostujících fotbalistů se v 31. minutě Tomáš Valenta protáhl okolo chybujícího V. Havlíčka a z úhlu otevřel skóre - 0:1. Domácí tým, který do té chvíle hýřil nápady, byl očividně překvapen a trvalo mu pár minut, než našel ztracený klid. Uklidnění přinesl ve 39. minutě vyrovnávací gól Pavla Tomka, který si z pozice pravého záložníka naběhl až na levý kraj malého vápna a zblízka nedal gólmanovi hostí J. Pauerovi šanci - 1:1. Ve 42. minutě se domácí radovali podruhé, když se prosadil Lukáš Říha - 2:1. V domácí šatně ještě mohlo být veseleji, kdyby se v poslední minutě prosadil P. Vornay, který si zpracoval krásný centr, ale branku o pár centimetrů minul. I tak trenér domácích odcházel do kabin o poznání v lepší náladě než za stavu 0:1.

Domácí navýšili a pojistili své vedení z první půle

Do druhého poločasu nastoupili hosté ve velkém stylu, když po rozebrání domácích hráčů poslali dlouhý pas až za pravého beka a moc nechybělo, aby bylo vyrovnáno. Mužstvo Temelína ovšem zopakovalo první desetiminutovku, kdy jasně dominovalo a výsledkem byl gól v 54. minutě , kdy se prosadil asi nejlepší hráč zápasu Miroslav Šálený - 3:1. Od této chvíle to byl klasický zápas OP, kdy se na hřišti nic nedělo a minuty se v horku všem hráčům pomalu vlekly. V 70. minutě se měnilo skóre opět na straně hostí, když se prosadil Filip Novák - 3:2. A mohlo být ještě hůře pro domácí, kdy po zakončení hostujících hráčů zazvonilo pouze břevno. Nedáš - dostaneš, platilo i tentokrát. Z protiútoku skóroval v 73. minutě Michal Jaroš a bylo po zápase - 4:2. Mužstvo SK Dobrá Voda už nemělo sil na změnu skóre a navíc v 75. minutě přidal pátou branku Petr Vornay - 5:2. Pro tým Dobré Vody to bylo kruté vystřízlivění v nadějně rozehraném druhém poločase. Pravdou zůstává, že mužstvo Temelína mohlo těžit ze zkušeností hráčů z vyšší soutěže, což se ukázalo jako rozhodující.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník B / Temelín
Václav Havlíček ( hráč ): Vysoké teploty, které atakovaly 33°C a nerozehranost mužstev ovlivnily kvalitu zápasu. Navíc na sebe narazily týmy s odlišným stylem hry. FK Olešník "B"/Temelín se svoji kombinační hrou a hodně omlazený tým SK Dobrá Voda propagující běhavý fotbal se snahou o dlouhé centry na vysoké útočníky. Temelín potvrdil roli mírného favorita, neboť naše záložní řada přehrála tu soupeřovu, což vyústilo v gólové příležitosti. Výsledek je krutý, ale odpovídá předvedené hře.




Sestavy


FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - T. Kouba [-] , M. Šálený [-] , P. Tomek [-] , J. Kříž [-] , L. Rajtoral [-] , M. Jaroš [-] , P. Vornay [-] , L. Říha [-] , J. Fořter [-] , V. Havlíček [-]

SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - T. Valenta [-] , A. Novák [-] , K. Klíma [-] , J. Marek [-] , D. Hostek [-] , L. Janák [-] , C. Novotný [-] , F. Novák [-] , Z. Frolík [-] , T. Kratochvíl [-]

Hráči zápasu: M. Šálený , M. Jaroš .
Místo: Temelín. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Olešník bude opět patřit k favoritům soutěže a výpomoc od mistrovského áčka u nich bude určitě znát. Doma uhrají první tři body. Dávám 1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích