3:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj otočil zápas s Petrovicemi


Branky


50. Z. Eršil , 53. P. Uvíra , 56. P. Dao - 11. J. Hoffmann , 66. D. Hanusek
17

Háj doma přivítal Petrovice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Háji se nic nevedlo, Petrovce se ujaly vedení

Sobotní utkání dvanáctého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Hájem, který v minulém kole smetl v derby Oldřišov a mezi Petrovicemi, které doma padly s Hlubinou. Nyní již k samotnému utkání.

 

První poločas vyšel gólově lépe hostujícímu celku. Ten se ujal vedení již v 11. minutě, kdy přišla obrovská chyba domácího hráče, který místo toho, aby míč v klidu zpracoval, tak ho poslal za sebe, což nikdo nečekal. Míče se zmocnil Hoffmann a samostatný únik přetavil v branku - 0:1. První půle vůbec domácím nevyšla. Za celých prvních pětačtyřicet minut nevyslali jedinou střelu na branku soupeře. Navíc jim pokulhávala kombinace a po minulém týdnu, kdy si poradili hladce v derby s Oldřišovem, byl tento výkon pro fanoušky velkým překvapením a šokem. Petrovice hrály svoji hru a domácí prakticky do ničeho nepouštěly. První poločas tak skončil za jednobrankového vedení hostů z Petrovic.

 

 

Domácí zápas třemi brankami otočili vývoj, hosté pouze snížili. Žůrek uviděl červenou kartu

Druhá půle již byla o něco více zajímavá. Do ní vstoupili domácí jako vyměnění. Již v 50. minutě bylo srovnáno. Po kombinaci Uvíry a Daa se druhý zmíněný dostal na kraj hřiště odkud poslal míč do vápna. Uvíra nejprve minul míč, ale za ním stojí střídající Eršil z pozice stopera prostřelil Majerczyka - 1:1. V 53. minutě už domácí vedli. Přišla podobná akce, opět od dvojice Uvíra Dao. Uvíra vyslal Daa do vápna, který míč poslal pod sebe právě na Uvíru, který nezaváhal - 2:1. V 56. minutě zahráli domácí krásnou akci po levé straně, kdy se dostali před velké vápno Petrovic. Dao dostal míč do běhu, kde obehrál pravého obránce a křižnou střelou se trefil do šibenice - 3:1. Domácí ale místo toho, aby využili svoji dosavadní převahu, tak přestali hrát a nechali iniciativu na hostech. A to se jim vymstilo v 66. minutě, kdy udělali domácí chybu v rozehrávce uprostřed hřiště. Po rychlém kontru se míč dostal až na kopačky Hanuska, který ve skluzu poslal míč do odkryté brány - 3:2. A přišla další nepříjemnost pro domácí mužstvo. V 68. minutě byl totiž podruhé v zápase napomenut žlutou kartou Žůrek a musel do sprch. Domácí lehce zalezli na svoji polovinu, ale i v deseti měli několik dalších šancí. Kopali čtyři standardky, ze kterých ale branka nepadla. Hosté se do žádné obrovské příležitosti nedostali, a tak zápas dospěl do svého konce. Háj si připisuje druhé vítězství v řadě. Lokomotiva naopak třetí prohru v řadě. 

 

V příštím kole zajíždí Háj do Krnova. Petrovice čeká domácí utkání s Oldřišovem.



Ohlasy k zápasu


TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj, vedoucí: "V první půli jsme byli se vším všudy totálně mimo. Nedařilo se nám vůbec nic a navíc jsme brzy inkasovali po naší hrubé chybě. V kabině se vyčetlo totálně všechno a byla to pořádná bouřka. Vstup do druhé půle nám vyšel parádně, kdy jsme během úvodních deseti minut dali tři branky. Bohužel jsme ale přestali hrát a hosté toho využili. Navíc jsme se nechali zbytečně vyloučit, ale naštěstí jsme zápas ukopali do vítězného konce. Nakonec máme tři body a vládne spokojenost."




Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
M. Zouhar [-] - M. Hlaváč [-] , P. Uvíra [-] (85. J. Toman [-] ) , M. Vyležík [-] , L. Malcharek [-] , J. Anděl [-] (19. Z. Eršil [-] ) , P. Žůrek [-] , P. Dao [-] , R. Keller [-] , P. Konvička [-] , J. Lampa [-]

TJ Lokomotiva Petrovice
K. Majerczyk [-] - M. Ruisl [-] , J. Hoffmann [-] , L. Alman [-] , J. Kubišta [-] , M. Sikora [-] (61. D. Hanusek [-] ) , J. Urban [-] , J. Paduch [-] , E. Ciku [-] , M. Reichl [-] , D. Gill [-]

ŽK: 45. P. Žůrek , 48. P. Uvíra , 67. P. Dao , 79. L. Malcharek - 42. D. Hanusek , 45. L. Alman , 70. J. Urban , 76. J. Paduch , 80. J. Hoffmann , 90. D. Gill . ČK: 68. P. Žůrek .
Hráči zápasu: P. Dao , P. Uvíra .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - JURČEK Ondřej, VIDLIČKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 13:12
Jan Chryczyk

Expert: Luděk Černý
Tip experta: výhra domácích

Háj hraje před domácími fanoušky a chtěly by si udržet střed tabulky.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 20:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 15:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 13:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 20:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 11:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 10:50
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 06:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 16:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 09:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 06:46

Tip: výhra domácích