3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.08.2019 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovice na úvod porazily Dolní Datyně


Branky


9

Petrovice v prvním kole KP přivítaly Dolní Datyně. O vítězství rozhodly již v první patnácti minutovce.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petrovice rozhodly dvěma góly v úvodu

Úvodní kolo nám přineslo střetnutí mezi Petrovicemi, které v minulé sezóně obsadily o skóre sedmé místo a Dolními Datyněmi, které obsadily místo čtrnácté. Ale pojďme již k utkání.

Lokomotiva měla rychlý nástup, což prakticky rozhodlo o vývoji a celkovém znění zápasu. Už ve 4. minutě vytvořila akci, na jejímž konci byl Sikora a rozvlnil síť za brankářem Stachem - 1:0. O dalších deset minut se po individuální akci a centru skvěle hrajícího Hoffmanna prosadil nabíhající Makula – 2:0. Hosté byli trochu zaskočeni vývojem a nebyla na nich moc vidět snaha něco se zápasem udělat. Domácí míč měli většinu času na svých kopačkách a kontrolovali hru. Stach měl poměrně dost zákroků, naopak Majerczyk na druhé straně zase moc práce neměl. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedením domácího celku.

Pojistku přidal Urban, Cileček v závěru jen korigoval

Ve druhé půli bylo vidět na hráčích Datyně, že se snaží utkání zdramatizovat. Vytvořili si k tomu i vyložené šance, ale Baláž ani Rozsíval si na Majerczyka nepřišli. Naopak na druhé straně přišlo v 65. minutě definitivní rozhodnutí. Sřídajícího Urbana předvedl nádherné sólo, když obešel čtyři protihráče a po zemi k tyči poslal domácí už do tříbrankového vedení – 3:0. Další tutovky pak na domácí straně spálili Ciku a Makula. Minutu před koncem se hosté z Datyně dočkali zaslouženého a čestného úspěchu poté, co Cíleček sám před brankářem nezaváhal – 3:1. Závěrečný hvizd tak potvrdil vítězství a tři body pro Petrovice.

 

Ty v dalším kole zajíždí k nováčkovi z Bystřice. Dolní Datyně doma vyzvou Krnov.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice
Tomáš Lincer, sekretář klubu: "Dnes nám pomohl výborný vstup do utkání, kdy se nám podařilo vstřelit rychlé dvě branky a díky tomu se tým uklidnil. Důležité také bylo, že jsme přežili dvě velké šance Datyně z kraje druhé půle, jinak by možná ještě bylo drama, cítili by stále šanci. Takhle jsme vzápětí přidali krásný třetí gól Urbanem a potom už bylo po zápase a měli jsme i další šance na navýšení skóre. Škoda, že to nakonec nevyšlo s nulou, ale Datyně si ten gól zasloužila. Celkově to byl na úvod dobrý výkon, a to nám ještě z různých důvodů scházeli Hanusek, Kubišta, Reichl a Sembol, což jsou hráči do základu."




Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
K. Majerczyk [-] - M. Ruisl [-] , J. Hoffmann [-] , L. Alman [-] (78. P. Chwastek [-] ) , F. Juroszek [-] (82. A. Ostáš [-] ) , M. Šiška [-] , M. Sikora [-] (58. J. Urban [-] ) , J. Paduch [-] (60. E. Ciku [-] ) , D. Makula [-] (86. J. Kuljovský [-] ) , D. Gill [-] , J. Gatnar [-]

TJ Havířov - Dolní Datyně
D. Stach [-] - T. Kodenko [-] (74. V. Kudláček [-] ) , D. Cileček [-] , J. Cenek [-] (44. R. Čopák [-] ) , K. Rozsíval [-] , R. Baláž [-] (86. J. Greger [-] ) , M. Jaworek [-] , R. Pištěk [-] (82. V. Masopust [-] ) , D. Cienciala [-] , T. Gistinger [-] , A. Kučera [-] (58. T. Kaduch [-] )

ŽK: 39. M. Sikora , 57. J. Hoffmann .
Hráči zápasu: J. Urban .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - VOJKOVSKÝ Michael, PETROŠ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Jakub Lichovník
Tip experta: remíza

Petrovice začnou doma dobře, ale nakonec to na výhru stačit nebude a s Dolními Datyněmi si body rozdělí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích