3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč bere tři body


Branky


21. M. Vodička (p.) , 53. M. Bříza , 74. F. Strouha
29

Stařeč zvládla zápas s Rudíkovem a po prohře ve Velké Bíteši bere tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Utkání dvou týmů z okresu Třebíč začalo oboustranně opatrně. Výjimkou byla třetí minuta, kdy propadla defenzíva hostí a Bříza šel téměř z poloviny sám na brankáře, ale brankář hostí jeho tutovku zlikvidoval. Vyrovnaný boj pokračoval až do dvacáté minuty, kdy Linhart ve vápně krásně uvolnil Zejdu a ten byl v dobré pozici faulován. Vodička následný pokutový kop jistě proměnil - 1:0. Až do poločasu byla hra vyrovnaná, hosté hrozili hlavně ze standardních situací nebo střelami zdálky, ale vyloženou šanci si nevypracovali. V poslední minutě opět zaváhala defenzíva hostí a Kaňka sám před brankářem netrefil branku.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas začal opět vyrovnaně až v 53. minutě přišla standardka, Kaňka vyhrál vzdušný souboj s brankářem a hlavou předložil míč Břízovi, který bez problému hlavou doťuknul míč do branky - 2:0. Po této brance hosté zvýšili aktivitu, ale vyložené šance měli až v závěrečných dvaceti minutách, brankář Ujčík byl vždy na svém místě nebo byli hosté nepřesní. V této fázi hry jsme měli další vyloženou šanci, ale Linhart předložený míč Zejdou neuvěřitelně napálil z malého vápna nad branku. Navíc v 74. minutě se k míči ve vápně dostal Strouha a prostřelil brankáře a stanovil konečné skóre - 3:0.

 

Stařeč jede v dalším kole do Stonařova. Rudíkov hostí Luka.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Naše vítězství považuji, i přes pouze průměrný výkon, za zasloužené. Nerodilo se však až tak jasně jak vypadá výsledek. Důrazná hra soupeře na menším a vlhkém hřišti nám příliš nesedla a vyráběli jsme velmi mnoho nepřesností. Důležité bylo, že nám však dobře fungovala defenzíva v čele s brankářem Ujčíkem. Opticky tedy bylo utkání vyrovnané, ale naše akce byly určitě nebezpečnější a také jsme si vypracovali daleko více šancí. Vyzdvihnul bych výkon brankáře Ujčíka a také M. Linhart potvrzoval, že návrat formy by mohl mít trvalou podobu. Také Marek Vodička, po absenci v prohraném zápase v Bíteši, ukázal jak je pro naši hru důležitý.

FK Rudíkov
Lukáš Trnka (asistent trenéra): Naše venkovní utkání jsou jako přes kopírák. Opět jsme byli nuceni nastoupit v improvizované sestavě a to se bohužel projevilo na našem výkonu. V průběhu zápasu jsme udělali několik chyb, které dokázal zkušený soupeř potrestat. Navíc se nám zranil další hráč.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
T. Ujčík [-] - M. Pysk [-] , M. Kaňka [-] , R. Ježek [-] (34. F. Strouha [-] ) , M. Linhart [-] , J. Zejda [-] , M. Bříza [-] , L. Lauš [-] , J. Rambousek [-] (90. V. Smejkal [-] ) , M. Vodička [-] , D. Tomek [-] (87. D. Kašiár [-] )

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - P. Malec [-] , T. Klíma [-] , J. Miškela [-] , D. Lehký [-] (77. J. Koch [-] ) - J. Dobrovolný [-] , O. Štolpa [-] , J. Pažourek [-] , J. Trnka [-] - M. Skryja [-] , V. Skryja [-]

ŽK: 37. M. Vodička - 37. J. Trnka , 69. M. Skryja , 73. O. Štolpa , 77. J. Dobrovolný .
Hráči zápasu: T. Ujčík , M. Linhart , M. Vodička - J. Pažourek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - SVOBODA Ladislav, KALÁŠEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Alois Matějíček
Tip experta: výhra domácích

Narazí na sebe týmy s naprosto stejným stylem hry, ale vyhraje Stařeč.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tým nadupaný skvělými tipery doma nezaváhá a prodlouží domácí neporazitelnost, když s Rudíkovem uhraje cenný bod. :-)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích