0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalovu nevyšlo ani třetí kolo


Branky


28

Bohdalovu vstup do soutěže nevyšel. Tentokrát padl doma s Velkou Bíteší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Bohdalovu se do sestavy vrátil uzdravený kapitán a motor týmu Tomáš Doležal. Domácí začali aktivně. Hosté však během první půle hru vyrovnali a začali vystrkovat růžky. Domácí tak několikrát musel podržet gólman Mundok, který se proti mladým hostům měl co ohánět. Nejblíže brance byl Pokorný, který trefil břevno. Na druhé straně zase zářil brankář Bartošek, který vytáhl několik parádních zákroků. První poločas tak díky střelecké impotenci na obou stranách skončil bez branek.

Hosté po přestávce rozhodli

Hned na začátku druhého poločasu hosté vstřelil branku. Pokorný, dle domácích v ofsajdovém postavení, přebral míč od Jakeše a šel sám na Mundoka, kterého obelstil - 0:1. V 71. minutě hosté přišli o brankáře Bartoška, který za vápnem po špatné malé domů setnul Koukala a viděl červenou kartu. Do branky se tak postavil Jiří Jelínek. V 83. minutě šli hosté dokonce do devíti, když se po druhé žluté kartě pakoval ze hřiště Ondrák. Domácím však chyběly nápady a hosty nedokázali nijak překvapit. Branky se tak nedočkali a zůstávají bez bodu.

 

Bohdalov hraje v dalším kole v Rudíkově. Velká Bíteš hostí Stařeč.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Alois Matějíček: Bohdalovští, tak jako podobně v loňském roce, jsou po třech kolech bez bodového zisku a jejich sebevědomí, po úspěšných výsledcích v přípravných zápasech a poháru, je tak silně otřesené.

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek: Do Bohdalova jsme odjeli v hodně improvizované sestavě, s taktikou zaměřenou hlavně na defenzivu. V prvním poločase byly šance na obou stranách, v tom druhém jsme se po vstřelené brance možná až zbytečně zatáhli a soupeř měl místy až drtivou převahu. Po vyloučení našeho brankáře přišla velká komplikace, ale defenziva i s nutnou dávkou štěstí fungovala dobře. Musím klukům poděkovat za výborný přístup k zápasu. Utkání takto zvládli hlavně díky dobrému kolektivnímu výkonu.



Sestavy


Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] , J. Večeřa [-] - V. Pokorný [-] (85. M. Krčál [-] ) , J. Šimek [-] , A. Fabík [-] , A. Neuman [-] , T. Doležal [-] - J. Wasserbauer [-] , V. Koukal [-] -

FC PBS Velká Bíteš B
J. Bartošek [-] - O. Švanda [-] , M. Švanda [-] - T. Pelán [-] - J. Pokorný [-] (90. A. Lunda [-] ) - T. Loup [-] , J. Jakeš [-] , J. Jelínek [-] , M. Chadim [-] , J. Ondrák [-] , P. Horák [-] (70. T. Mahel [-] )

ŽK: 90. A. Fabík - 39. J. Jelínek , 59. J. Ondrák , 78. O. Švanda , 82. M. Švanda . ČK: 71. J. Bartošek , 83. J. Ondrák .
Hráči zápasu: M. Mundok - J. Bartošek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JIRSA Miloš - KUBEŠ Petr, ŽILKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Libor Stehlík
Tip experta: výhra hostů

Bohdalovu chybí kapitán Doležal, a to je pro jeho tým obrovská ztráta. Bíteš uspěje a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích