0:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2019 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošná schytala kanára


Branky


3. J. Bron , 43. J. Nedorost , 49. V. Žák , 70. V. Žák , 79. V. Žák , 90. F. Škarda
9

Report zaslal Jan Vild. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Rozjeté Volduchy se v rámci dvanáctého kola vydaly do Trnové, kde na podzim své domácí zápasy hraje trápící se Tatran Třemošná. Ten se po sérii nelichotivých výsledků bude na jaře prát o záchranu v této krajské soutěži.

 

Hned v úvodní minutě se ale Volduchy musely bránit. Tatran na Hřebenáře vlétl, ale z rychlé akce nakonec nic nebylo. Naopak ve třetí minutě už jásali příznivci voldušského týmu. Jan Černý skvěle odcentroval z pravé strany a Bron střelou z první otevřel skóre – 0:1! Hra měla od začátku vysoké tempo, „domácí“ napadali hosty hodně vysoko a útoky se střídali na obou stranách. Ty voldušské byly ale nebezpečné a další góly visely ve vzduchu. V 10. minutě napřáhl z 25 metrů Jan Černý a gólman Žalud bravurně zasáhl. Ve 14. minutě byli diváci svědky závaru před třemošenskou bránou. Dva dobré centry Segeta ale nebyly využity. Ve 23. minutě měla obrovskou příležitost Třemošná. Míč proletěl podél prázdné voldušské brány, naštěstí pro hosty na něj nikdo z fotbalistů Tatranu nedosáhl. Pak už ale zase řádili hosté, leč bez gólového efektu. A že ve 29. minutě k tomu měli Voldušští hodně blízko. Po pěkné kombinaci středem pole se dostal Žák až do pokutového území, kde byl sražen. Sudí Velíšek neváhal ani vteřinu a odpískal penaltu. K ní se postavil Škarda, jehož však vychytal brankář Žalud. Ve 31. minutě po rohu hlavičkoval Žák, brankář Tatranu ale pokus opět lapil. Ve 33. minutě napřáhl z dálky Seget a pořádně vyprášil rukavice třemošenského gólmana. Ve 39. minutě už pomalu voldušští fanoušci zvedali ruce nad hlavu, ale neuvěřitelnými zákroky držel „domácí“ znovu brankář Žalud. Postupně vychytal Žáka, Černého i Pernicu, a to v rozmezí několika vteřin! Ve 41. minutě z dálky pálil Jiří Straka, těsně však minul třemošenskou svatyni. Festival zahozených šancí ve voldušském podání pokračoval i ve 42. minutě. Žákovu střelu vytáhl znovu skvělý brankář Tatranu. Z následného rohu už ale Volduchy zaslouženě udeřily! Na centr od rohového praporku naskočil Nedorost a hlavou vymetl vingl soupeřovy brány – 0:2!

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas začaly Volduchy výborně. Ve 49. minutě fantasticky zabojoval na pravé straně Jan Černý. Vydoloval zdánlivě ztracený balón, přetlačil třemošenského beka a předložil míč ideálně do běhu Žákovi. Ten postupoval sám na gólmana a přesnou ranou k tyči zvýšil na nadějných 0:3! Pak se nějaký čas na hřišti nic moc neudálo. Aktivita Třemošné polevila, Volduchy měly více klidu na míči a kontrolovaly hru. Ale v 68. minutě si přece jen hráči Tatranu připravili jednu šanci. Nejprve Fousovi vypadla jedovatá střela z dálky, aby posléze skvělým zákrokem zabránil v dorážce. Od tohoto okamžiku už se ale hrálo jen před bránou Třemošné. V 70. minutě se Hřebenáři prosadili středem pole. Žák si obhodil nejprve stopera, pak i brankáře a ranou k tyči upravil na 0:4! To nebylo vše. V 79. minutě podnikli Voldušští další nádhernou akci. Do otevřené obrany Tatranu se vřítil Pernica, ve vápně se pokusil o kličku gólmanovi, který jej ale srazil. Protože se ihned balónu zmocnil Vladimír Žák, nechal hlavní arbitr pokračovat ve hře. Žák doběhl s balónem až k opuštěné bráně, se zakončením ale váhal. V hlavě mu totiž utkvělo, že pokud vstřelí gól, bude muset za hattrick na příští domácí duel Volduch smažit řízky. Nakonec se nechal voldušskými fanoušky „přemluvit“ a balón do sítě přece jen usměrnil – 0:5! Při zákroku na Pernicu se navíc zranil třemošenský gólman a do brány musel hráč z pole. V 90. minutě dokonal dílo zkázy Škarda. Toho našel na zadní tyči Žák a Škarda napravil své zaváhání z prvního poločasu. Pohodlně skóroval a upravil na 0:6! Ještě v nastaveném čase zatřásl břevnem branky Tatranu po nádherné ráně Jan Černý.

 

Volduchy excelentně zvládly duel v Trnové a pokračují v krasojízdě. Z posledních čtyř zápasů vydolovaly plných dvanáct bodů při skóre 21:1! V závěrečném podzimním kole pak Hřebenáři přivítají nováčka ze Zbiroha a určitě si nebudou chtít pokazit reputaci, kterou si vydobyli v druhé polovině podzimu. Tatran zakončí první polovinu sezóny v Mýtě.



Sestavy


TJ Tatran Třemošná
P. Žalud [-] (83. M. Kecer [-] ) - P. Strnad [-] , J. Dobrý [-] , V. Mareš [-] , L. Vít [-] , P. Dobrý [-] (71. L. Randa [-] ) , R. Hilgart [-] (55. K. Žemlička [-] ) , V. Čechura [-] , M. Beránek [-] , L. Radič [-] , M. Sudík [-]

TJ Volduchy
J. Fous [-] - J. Černý [-] , V. Žák [-] , O. Seget [-] (76. M. Pašek [-] ) , J. Bron [-] , J. Straka [-] , R. Pernica [-] , F. Škarda [-] , R. Hoblík [-] (74. F. Melka [-] ) , J. Nedorost [-] , J. Přibík [-]

ŽK: 31. R. Hilgart , 55. M. Beránek - 55. J. Bron , 55. J. Straka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Velíšek Jiří - MAREK Pavel, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů