6:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 15:30

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Devět branek na hřišti Žichovic


Branky


20. K. Krejčí , 26. I. Butnaru (p.) , 50. K. Krejčí , 70. I. Butnaru (p.) , 75. I. Butnaru , 90. M. Špírek - 33. J. Malý , 35. P. Jarina , 65. P. Jarina
17

Nejednalo se o největší brankový příděl desátého kola 1.A třídy, nicméně devět branek po celkem vyrovnaném utkání bylo unikum a pro diváka dobrá podívaná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá do poločasu srovnala

Žichovice měly na domácím hřišti vyrovnanou bilanci dvou proher a dvou výher. Nevědělo se tak, jak proti bojovnému týmu z Bělé potvrdí své postavení v tabulce. Nicméně domácí začali lépe. Po dvaceti minutách hry vstřelil první branku utkání Krejčí a o šest minut skóre po diskutabilní penaltě navýšil na 2:0 kapitán týmu Butnaru. Hosté se nedali a závěr poločasu patřil jim. Ve 33. minutě snižoval zkušený Malý a když o dvě minuty později srovnal skóre Pavel Jarina, byli domácí celkem opaření. Poločas se pak už jen bez výraznějších šancí.

Kapitán domácích střílí hattrick

Už v páté minutě druhého poločasu se skore opět měnilo, a to když podruhé usměrnil míč do sítě domácí Krejčí - 3:2. O Bělé se ví, že jsou bojovný tým a nedají body zadarmo s čímž přibyly i zákroky spojené se žlutou kartou. O další vyrovnávací branku se opět postaral Pavel Jarina, který se trefil v 65. miutě. Snahu hostů o další změnu skóre však srazila další penalta nařízená proti nim, kterou v 70. minutě opět proměnil faulovaný hráč, a to kapitán domácích, Butnaru. Aby toho nebylo málo, o pět minut později uklidil stejný hráč na vzdálenější tyč svůj třetí gól v tomto utkání a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Hosté poslali vše do útoku a minimálně pouštěli domácí na svou polovinu. Poslední z domácích protiútoků se však vyvedl a na konečných 6:3 v 90. minutě upravil Špírek.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Michal Čadek, trenér domácích: Bělá nám a všem přítomným ukázala, že fotbal hrát umí. Zápas to nebyl jednoduchý. Branky jsme dostali po individuálních chybách, ale dokázali jsme jich nastřílet víc.

TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér hostů: V Žichovicích je zvláštní prostředí. Soupeř byl celou hru nepříjemný, ale jsou věci, které z pozice trenéra ovlivnit nejdou. Hra byla vyrovnaná, ale v závěru hry jsme museli hru otevřít a snažit se srovnat, což naopak vedlo k našemu dalšímu inkasování.



Sestavy


TJ Žichovice
J. Kozlík [-] - D. Staněk [-] , J. Motl [-] , J. Krýsl [-] (90. P. Rojík [-] ) , Š. Říha [-] , M. Špírek [-] (90. K. Brož [-] ) , K. Krejčí [-] (79. L. Černý [-] ) , P. Čadek [-] , I. Butnaru [-] , D. Žáček [-] , V. Jech [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - J. Malý [-] , M. Tomášek [-] , V. Iščenko [-] , L. Sobolík [-] , D. Frank [-] , M. Šinál [-] , L. Černý [-] (59. R. Ebenhöh [-] ) , M. Černý [-] , P. Jarina [-] (73. P. Horák [-] ) , M. Blacký [-]

ŽK: 52. D. Žáček , 85. I. Butnaru - 51. J. Malý , 71. D. Frank , 81. P. Horák .
Hráči zápasu: I. Butnaru , K. Krejčí - P. Jarina .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Burda Václav - SCHVEINERT Radek, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 12:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 10:01
Jakub Volák

Expert: Martin Košťál
Tip experta: výhra domácích

Žichovice nováčka soutěže porazí.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 21:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 18:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 17:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 14:04

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích