Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbal v Dražicích nabídl vše: branky, emoce, lapenou penaltu a happy end v podobě vyrovnávacího gólu v poslední minutě zápasu


Branky


21

V Dražicích se sešly celky s rozdílnou formou. Domácí v minulém kole přejeli S. Ústí na jeho hřišti 0:4 a stejným poměrem skončilo domácí vystoupení Táborska v derby s Lomem. Hosté se toužili z prohry nějak oklepat, zatímco Dražičtí chtěli logicky navázat na vítězný zápas. Utkání, které mělo divoký začátek, a ještě divočejší konec nakonec, skončilo spravedlivou dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvních čtyřech minutách padly dva góly, pak už to byl jenom boj, ve kterém byli fotbalovější hosté

Domácí vstoupili do utkání důrazně a již ve druhé minutě pohodlně pohodlně dorážel za bezmocného brankáře J. Kromka - 1:0. Lepší vstup do zápasu si domácí nemohli přát. Hosté ovšem s odpovědí přispěchali takřka vzápětí. Běžela 4. minuta, hosté rozehráli nakrátko rohový kop, Bouchal pronikl podél brankové čáry do vápna a přesnou nahrávkou vybídnul ke skórování F. Radostu, kterému stačilo jen nastavit nohu - 1:1. Poté, co si oba celky vyměnili gólové navštívenky, se hra na chvíli přesunula do středu pole, ale postupem času začali domácí přebírat iniciativu. Byli důraznější na míči a nutili hostující zadáky k chybám, ze kterých pak rezultovaly zajímavé situace ve vápně Táborska, ale bez vyložené šance. Hosté se v těchto fázích zápasu soustředili zejména na brejky. v 18. minutě byli hosté blízko branky, jejich pokus z malého vápna ale domácí obrana zablokovala. Svou velkou šanci měli i domácí, ale Kromka se ve 28. minutě dostal příliš blízko k brankáři hostů a nemohl efektivně zakročit. Hosté se již nemohli dívat na neefektivitu domácích a sami jim předvedli lekci z produktivity. Ve 32. minutě se po závaru trefil hlavou D. Římánek a poslal hosty do vedení - 1:2. Hosté dále hrozili z rychlých kontrů a domácí mohli být rádi, že nenavýšili své vedení. I když měli Dražičtí optickou převahu, nedokázali z ní vytěžit výraznější šance, dobře organizovaná obranná hra hostí jim to znemožňovala. V závěru půle hosté zahrávali standardní situaci ze zajímavé vzdálenosti, ale střela jen prosvištěla kolem pravé Bakovy šibenice.

Domácí prokázali vnitřní sílu a odhodlání, přežili penaltu a v poslední minutě udeřili

Domácí vstoupili aktivně i do druhé půle a v jejím úvodu, ve 48. minutě zahrávali standardní situaci z hranice pokutového území. Vlašinovu střelu ale hlavou ve zdi tečoval jeden z obránců. Z následného tlaku domácí gólovku nevytěžili. Obraz hry se víceméně podobal dění v první půli. Domácí se tlačili vpřed a rychlonozí hosté podnikali nebezpečně vyhlížející kontry. Nakonec se domácí zaslouženého vyrovnání dočkali díky důrazu P. Novotného. V 54. minutě ustál souboj s obráncem a poslal míč do protipohybu brankáře na vzdálenější tyč - 2:2. Najednou bylo Dražických plné hřiště a zle svému soupeři zatápěli. jenže hosté se dokázali nakonec z jejich tlaku vymanit a v 64. minutě udeřili potřetí. Římánek našel ve vápně volného střídajícího L. Jansu, který technickou střelou poslal míč nechytatelně za Bakova záda - 2:3. Domácí se ale nenechali nepříznivým vývojem zápasu zlomit a dál se rvali o body. Jejich snahu o vyrovnání podpořil paradoxně Jáša, který musel v 77. minutě po druhé žluté do sprch a nabídnul domácím přesilovku. V závěru utkání se hrálo prakticky na jednu branku. Hosté však předvedli ojedinělou útočnou akci, ze které rezultoval pokutový kop. Míč si připravil Štefl a vystřelil prudce k pravé tyči. Domácí brankář se však vytasil s neuvěřitelným zákrokem a jeho relativně dobře kopnutou penaltu vytěsnil na tyč a posléze míč lapil. To byla vzpruha pro domácí, kteří se nakonec v hodině dvanácté vyrovnávacího gólu dočkali z poslední akce zápasu. V 90. minutě po centru Horka tečoval do tyče, míč se odrazil k M. Marešovi, který rozhodl o spravedlivé dělbě bodů - 3:3.



Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - J. Štecher [-] , J. Vlašin [-] , M. Horka [-] , M. Stuchlík [-] , J. Kromka [-] , T. Bareš [-] (72. M. Mareš [-] ) , D. Štecher [-] , M. Veselý [-] , P. Novotný [-] , T. Hořejší [-]

FC MAS Táborsko B
L. Novák [-] - V. Štefl [-] , J. Větrovský [-] , R. Mischnik [-] , M. Bouchal [-] (90. D. Dumbrovský [-] ) , M. Mácha [-] , L. Mikuláštík [-] (56. A. Rytíř [-] ) , D. Římanek [-] (90. D. Smutný [-] ) , J. Laszák [-] (28. L. Jansa [-] ) , M. Jáša [-] , F. Radosta [-]

ŽK: 45. T. Bareš , 64. J. Kromka , 72. M. Mareš , 86. P. Novotný - 48. L. Mikuláštík , 52. M. Jáša , 65. D. Římanek , 75. M. Bouchal . ČK: 77. M. Jáša .
Hráči zápasu: M. Baka - F. Radosta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Koranda Tomáš - IZUGRAFOV Svyatoslav, KRAUSKOPF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Karel Korec

Expert: Ladislav Šebek
Tip experta: remíza

Dražice doma ten bod nějak ukopou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza