0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí opět bez bodu, na jaře je pravděpodobně čekají záchranářské práce


Branky


22. P. Novotný , 57. M. Horka , 69. J. Kromka , 80. M. Horka
21

Hosté se nenacházejí v bůhvíjaké oslnivé formě, o domácích ani nemluvě. Pro oba týmy to byl důležitý zápas, který lépe zvládli hosté, zejména díky zlepšené hře ve druhé půli. Domácí se se třemi body krčí na dně tabulky a s velikou pravděpodobností je čeká náročné jaro.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nevyužili své šance v úvodu zápasu, hosté byli efektivnější

Opatrný úvod zápasu provázely nepřesnosti na obou stranách. Ale již v páté minutě nabídnul nedůrazný hostující obránce gólovku Žilinčíkovi, který se řítil sám na brankáře hostů. Obstřel se mu ale nepovedl a jeho technická střela skončila vedle pravé tyče, to byla obrovská příležitost! V osmé minutě zachránil domácí od pohromy pohotový Sedloň, když vyškrábnul na roh tečovaný míč po zahrání standardní situace. A festival zahozených šancí pokračoval, v 10. minutě domácí Hoffman netrefil zařízení z malého vápna. A pak hosté trestali. Novotný dostal přesný pas mezi dva obránce, dokázal jim pláchnout, obešel i brankáře a vsítil důležitý gól - 0:1. Domácími hráči obdržená branka evidentně otřásla a dlouho se nemohli dostat do tempa. Hosté byli až do konce půle lepším týmem a mohli své vedení navýšit, ale když Kromka ve 40. minutě z pár metrů netrefil branku a o pár minut sám na malém vápně hlavičkoval mimo, šlo se do kabin za hubeného vedení hostů.

Hosté dokázali využít své šance a zaslouženě si odvezli všechny body

Začátek druhé půle nezastihl ani jeden z týmů v dobré organizaci své hry. Ta byla od obou celků dost neurovnaná. Domácí asi chtěli do poločasu vstoupit aktivně, ale proti pečlivé defenzivě Dražických neměli šanci, nedostávali se ani na dostřel hostující branky. A pak přišla 57. minuta, trestný kop hostujícího mužstva z pravé strany a u zadní tyče zapomenutý Horka, který navýšil vedení hostů - 0:2. Ani po tomto gólu v síti domácích se obraz hry příliš nezměnil. Hosté byli na míči silnější, kontrolovali hru a hlavně – stříleli góly. V 69. minutě Kromka napravil svá zaváhání z konce první půle a nikým nehlídán zužitkoval přesný centr - 0:3. Domácí se pokoušeli alespoň o čestný úspěch, ale jejich efektivita byla žalostná. Když už se do nějaké šance dostali, jako třeba v 73. minutě Brůžek, nedokázali zblízka ani trefit bránu. Konečnou podobu výsledku dal pak v 80. minutě opět Horka, když si nejvýše naskočil na roh hostů - 0:4. Utkání se pak již jen dohrávalo, o vítězi bylo rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


Sokol Sezimovo Ústí
Ladislav Šebek, předseda klubu: Dnešní zápas byl další totální propadák.Hráli jsme doma,derby, hrajeme o žití v soutěži a ten zápas byl totálně odevzdaný. Nevím,kdy už jindy chtěli hráči jezdit po zadku a nechat tam na hřišti všechno,než s tímto soupeřem!!!!!!Já jsem poprvé v životě odešel dříve ze zápasu,protože už jsem na to neměl nervy. Máme dvě kola do konce,ty musíme nějak přežít,protože z tohohle nás může dostat jen zimní příprava a oživení kádru.Pokud na to budou finance a chuť oslovených hráčů,tak určitě kádr musí doznat změn,protože nás čeká ještě dlouhé jaro a to by v současné situaci znamenalo další výsledkovou i herní katastrofu také na jaře. Něco udělat přes zimu musíme,protože by se jinak trápili na jaře jak hráči,kteří s tím něco chtějí udělat,tak i vedení klubu a fanoušci Sokola.




Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - O. Žilinčík [-] (76. P. Nikl [-] ) , P. Sazma [-] , V. Hoffmann [-] , D. Hladík [-] , D. Šmíd [-] (29. A. Fišer [-] ) , M. Drs [-] (46. M. Doubek [-] ) , J. Bartáček [-] , V. Říha [-] , V. Brůžek [-] , J. Škarda [-]

TJ Dražice
M. Baka [-] - J. Štecher [-] , J. Vlašin [-] , M. Horka [-] , M. Stuchlík [-] (84. V. Vanýsek [-] ) , J. Kromka [-] (86. J. Novotný [-] ) , M. Mareš [-] (53. T. Bareš [-] ) , D. Štecher [-] (81. M. Kouřil [-] ) , M. Veselý [-] , P. Novotný [-] , T. Hořejší [-]

ŽK: 64. J. Škarda , 76. V. Hoffmann - 71. M. Horka , 77. J. Kromka .
Hráči zápasu: M. Horka , M. Baka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Toucha Matěj - KAŠTÁNEK Libor, ŽEMLIČKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 09:56

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 13:55

Tip: výhra domácích