1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

10.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfovští nečekaně loupili v Dražicích


Branky


19

Na hřišti se sešly celky, které již dlouhou dobu nezakusily chuť vítězství. Oba týmy dusí a sráží zejména nízká produktivita, což se v případě domácích prokázalo i v tomto zápase. Pro Rudolfovské jsou to zlaté a zcela zasloužené tři body, domácí forvardi musí zpytovat své svědomí a doufat, že v příštím zápase se jim na hřišti též trápící se Jiskry Třeboň povede lépe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neproměnili své šance, hosté byli efektivnější

Lepší vstup do utkání si hosté snad ani nemohli přát. Nejdříve bez potíží přečkali platonický tlak soupeře a po čtvrthodině sami udeřili. Skvělou individuální akci předvedl v 15. minutě Sládek, když poslal svůj tým do vedení – 0:1. Avšak nezůstalo jen u tohoto okamžiku. Hosté se dokázali vypracovat několik brankových příležitostí, ale své šance trestuhodně zahazovali. Avšak ani domácí nezůstávali pozadu a několikrát prověřili hostujícího brankáře Teringla. Ten však za pomoci několika skvělých zákroků svůj tým podržel a zvýšil šance svého týmu na vítězství. Domácí musely neproměněné příležitosti mrzet, nebyli horším celkem, rozdíl byl jen v produktivitě.

Rudolfovští zlepšili svou hru a zaslouženě dovedli zápas do vítězného konce

Hosté měli vydařený vstup i do druhé půle a opět u toho byl přítomen všudybyl Sládek, který pohotově zvýšil na 0:2 pro hosty. Ti se oproti první půli zlepšili. Lépe bránili a hlavně zjednodušili svou hru. Náhle začali soupeře přehrávat kombinační hrou a domácí najednou byli bezradní, nemohli se dostat do kloudné šance. V těchto momentech bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Navíc po krásné kombinační akci přidali hosté v 79. minutě Vejvarem třetí gól a o vítězi tohoto duelu bylo prakticky rozhodnuto – 0:3. Kosmetickou úpravu výsledku dal v 85. minutě výstavní ranou Šimák – 1:3. Nicméně této situaci předcházela snad jediná hrubá chyba hostujících zadáků v zápase. V součtu obou poločasů se dá vítězství hostů označit jako zasloužené. Domácí mohou žehrat jen na svou bídnou koncovku.



Ohlasy k zápasu



SK Rudolfov
Trenér hostů, Jiří Nárovec: Z první venkovní výhry mám samozřejmě velkou radost, protože jsme přerušili nepříjemnou sérii a taky trochu bodově odskočili soupeřům pod námi. Zápas jako takový ale moc fotbalové krásy a kvality nenabídl. Většinu zápasu byli lepším týmem a myslím, že je naše vítězství naprosto zasloužené.



Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - L. Stuchlík [-] (31. J. Vlašin [-] ) , T. Hořejší [-] , M. Šimák [-] , M. Stuchlík [-] (81. M. Mareš [-] ) , J. Kromka [-] , J. Štecher [-] , D. Štecher [-] (57. M. Kouřil [-] ) , T. Bareš [-] , M. Veselý [-] , P. Novotný [-]

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - Š. Prokeš [-] , J. Novotný [-] , O. Hajný [-] , R. Pouzar [-] - F. Peiger [-] (70. V. Vejvar [-] ) , J. Kovačič [-] , J. Tušl [-] - L. Janák [-] (82. P. Kryeziu [-] ) , M. Sládek [-] - J. Gerstner [-]

ŽK: 29. L. Stuchlík , 31. M. Stuchlík - 40. F. Peiger .
Hráči zápasu: M. Sládek , T. Teringl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Krčín Jan - ŽEMLIČKA Tomáš, KROUTL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 09:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 19:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 17:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 10:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 10:40

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Karel Korec

Expert: Jiří Cibulka
Tip experta: výhra domácích

Souboj týmů, které se propadají tabulkou. Myslím, že domácí budou úspěšnější.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích