D. Bálek 31. (p.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 17:00

2.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani vynikající výkon brankáře domácích k bodům nevedl


Branky


31. D. Bálek (p.) - 57. M. Hojdar , 70. J. Kromka
19

Domácí chtěli odčinit těžkou porážku z minulého kola, ale soupeřem jim byl tým, který sebevědomě vstoupil do soutěže. Papírové předpoklady se potvrdily a Dražice si po zásluze odvážejí plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vynikající Lízal podpořil poločasové vedení domácích.

V první třicetiminutovce se do gólových šancí dostávali pouze hosté a jen díky Lízalovi bylo skóre 0:0. Již ve 4 minutě Hojdar z dobré pozice nastřelil tyč. V 6. minutě Stuchlíkovu dobře mířenou střelu vytáhl Lízal konečky  prstů na roh. Ve 24. minutě měl na noze gólovou šanci Kromka, ale Lízal opět zachránil domácí od pohromy. Ve 30. minutě ruku hostujícího Horky ve vápně posoudil rozhodčí jako penaltovou a z té se Bálek nemýlil - 1 : 0. Ve 34. minutě opět úřadoval Lízal výborným zákrokem při střele Štechra, a tak šli do kabin domácí s jednogólovým náskokem.

Hosté zúročili své šance a dokonali svůj obrat.

Hned po 4 minutách druhého pločasu mohli domácí navýšit náskok, ale i na hostující straně stál mezi tyčemi pozorný brankář Babka, který začaroval při hlavičce Němečka. V 58. minutě už ale hosté udeřili, po dvou hrubých chybách za sebou pohodlně skóruje Hojdar a srovnává skóre. V 67. minutě měl hned dvě gólovky na noze opět Hojdar, ale obě skončily v rukavicích vynikajícího Lízala. V 70. minutě po trestném kopu domácí obrana neuhlídala Kromka a ten hlavou míč usměrnil do sítě 1 : 2. Ještě jednu velkou šanci vychytal Lízal, a to v 76. minutě když z blízka chytil střelu Stuchlíka. A protože se domácí do šance už nedostali, odvážejí si hosté po zásluze plný počet bodů.

 

AUTOR: Jiří Cibulka



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - - M. Říha [-] , J. Baloušek [-] , M. Šrámek [-] , J. Máška [-] (70. J. Zušťák [-] ) , D. Petráň [-] (64. T. Kostka [-] ) , P. Baloušek [-] , L. Němeček [-] (83. L. Moudrý [-] ) , V. Peroutka [-] , D. Bálek [-] , M. Čapek [-]

TJ Dražice
M. Baka [-] - M. Stuchlík [-] , M. Veselý [-] , L. Stuchlík [-] , J. Štecher [-] , D. Štecher [-] , J. Kromka [-] (90. V. Vanýsek [-] ) , P. Novotný [-] , T. Hořejší [-] (62. T. Bareš [-] ) , M. Horka [-] , M. Hojdar [-] (83. M. Mareš [-] )

ŽK: 61. D. Petráň , 68. T. Kostka , 82. V. Peroutka , 90. M. Čapek - 78. M. Veselý , 90. V. Vanýsek .
Hráči zápasu: L. Lízal - M. Hojdar .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: PETERKA Marek - IZUGRAFOV Svyatoslav, ŽUREK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů