0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražejov v Cehnicích konečně oslavil první výhru


Branky


25

V Cehnicích to Dražejovští neměli lehké, v tipovačce jim věřil pouze jeden tipující, a nakonec si odvezli pro mnohé nečekané tři body po brance Petra Cibulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cibulka se trefil po chybě v domácí obraně

Domácí začali aktivně a hned v první minutě utekl po pravé straně Mára a velmi dobře přihrával pod sebe na domácí útočníky. Míč se dostal až ke Chvostovi, který ale svým přízemním pokusem hostujícího brankáře Drnka nepřekonal.

Mára dál hýřil na pravé straně aktivitou a snažil se dostávat do vápna maximum balónů, domácí se k nim však nedostali nebo centr hosté zablokovali. Přesto mírná převaha domácích vypadala, že brzo vyústí v nějakou branku. Po levé straně v 15. minutě utekl Řehoř a připravil gólovou příležitost pro Krejsu, ale domácí kapitán opět neprolomil své střelecké trápení a pouze nastřelil z bezprostřední blízkosti hostujícího gólmana Drnka. V první půli se ještě dostal Mára dvakrát k míči ze strany, kdy jednou mířil z úhlu jenom půl metr vedle tyče a při druhé příležitosti se k němu dostal míč, když ho minuli 3 domácí a 3 soupeřovi hráči po centru ze strany, ale slibnou příležitost domácí záložník nevyužil a ze strany přestřelil.

Hosté se dostávali dlouhými nákopy na polovinu domácích, občas těžili z rohů, občas ze standardek. Ve 33. minutě pak domácí nakupili několik chyb za sebou, byl z toho roh, nedůrazná hlavička a osamocený hostující hráč Petr Cibulka dorazil do okryté brány.

Domácí se nedokázali prosadit

Druhá půle začala náporem Cehnic. Domácím se dařilo kombinovat a jednoduše posílat centry do vápna. Ale nebyly to gólové centry, ani pohyb domácích nebyl dostatečně efektivní. Cehnice se snažily, ale bez většího efektu. Pár střel za vápnem, několik centrů, ale nic zásadního.

Za zmínku stojí šance Krejsy po centru zleva, kdy opět přestřelil okrytou bránu a střela Nedvěda po rohu, kdy z prostoru penalty také přestřelil. To bylo z cehnické strany vše. Pár šancí v celém zápasu jsou v souboji s Dražejovem pro Cehnice málo.

Zdroj: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu


Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: V sobotu jsme se všichni těšili na velmi prestižní zápas s Dražejovem. Ten přijel v sestavě, která nám dávala vysoké šance na výhru, protože soupeři chyběli někteří klíčoví hráči základní sestavy. Doufali jsme tak v zápas, který by konečně potěšil naše fanoušky první domácí výhrou v letošní sezóně. Měli jsme si vytvořit alespoň dvakrát tolik šancí, protože náš soupeř mohl dát ještě 2 branky, kdy jednou šel jejich hráč sám na bránu a jednou měli hodně prostoru hostující záložníci na kombinaci před pokutovým územím a nebezpečně vystřelili. Vosecký nás však dobře podržel ve hře. Ale když nedáme góla, nemůžeme vyhrát.

TJ Dražejov
Pavel Poláček, hráč: Do zápasu jsme šli v hodně oslabené sestavě. Místa zaplnili zkušení hráči a věkový průměr poměrně stoupl. (smích) S rolí v základní sestavě se však vypořádali více než dobře. Rozhodující branku vstřelil právě Cibulka po rohovém kopu Bračoka ve 33. minutě. S odpovědným přístupem všech hráčů během celého zápasu jsme byli schopni dotáhnout toto jednobrankové vedení k první výhře. Výbornými zákroky nás podržel Drnek. Pochvalu zaslouží celý tým.



Sestavy


Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - M. Nedvěd [-] , P. Řehoř [-] (52. P. Pletka [-] ) , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] (46. V. Vaněk [-] ) , R. Chvosta [-] , R. Frčka [-] , J. Mára [-] (72. J. Prokeš [-] ) , P. Krejsa [-] , J. Čech [-] , L. Čech [-]

TJ Dražejov
P. Drnek [-] - T. Hrčka [-] , L. Šulda [-] - V. Šíma [-] (76. M. Fárek [-] ) , M. Bračok [-] (80. T. Hynek [-] ) , P. Poláček [-] , J. Turek [-] - V. Křivanec [-] - P. Cibulka [-] , S. Uher [-] , T. Martínek [-] (86. J. Holfeld [-] )

ŽK: 77. V. Vaněk - 64. J. Turek , 80. T. Hrčka .
Hráči zápasu: P. Drnek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejčík Vít - OVČÁČEK Josef, PAŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Václav Turek
Tip experta: výhra domácích

Cehničtí hokejisté rozvěsí dražejovské fotbalisty po hrazení.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích