Strunkovice přivezly z Kestřan tři body a stále stíhají první Čkyni


Branky


50. L. Kaderka - 48. R. Žurek (p.) , 58. R. Žurek , 78. M. Kuneš
27

Po nerozhodné první půli nasměroval Strunkovice za třemi body jejich největší ofenzivní hráč Roman Žurek, který se dvakrát prosadil, k němu se v závěru přidal i zkušený Michal Kuneš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Taktický fotbal s minimem šancí

Strunkovice odjížděly v nezvyklý čas (11.30) bez J. Gažíka a P. Beneše, a tak měl trenér V. Beneš o starost víc. Nastoupil z B-týmu R. Kašpar a do základu šli i hráči z lavičky. Očekával se tvrdý boj, což se také naplnilo. Jinak fotbal to byl průměrný, první půle opatrná a takticky vedená a téměř bez šancí. Blaník se dlouho osměloval, a přece jenom se hrálo více před domácí brankou.

Poločas plný soubojů zvládli lépe hosté

Ve druhém poločase už se hrál otevřenější fotbal, R. Žurek poslal brzy hosty z penalty do vedení, ze kterého se však dlouho neradovali – pěknou ranou k tyči překonal Kaderka Suchého v brance. Hosté se stále více tlačili do útoku, a nakonec zvrátili stav na 1:3. Zápas to byl tvrdý a dost bolel, domácí dřeli a hecovali se až do konce. V závěru měl rozhodčí Šťastný dost práce. V 88. minutě vznikla u pomezní lajny velká mela, která vyústila po 1 ČK na obou stranách.

U hostů zaslouží pochvalu celý tým a dobře hrál na stoperu M. Dvořák se svým novým parťákem R. Kašparem.

Reportáž ve spolupráci s panem Mottlem.



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice
Václav Beneš, trenér: V prvním poločase se hrálo mezi šestnáctkami s minimem šancí na obou stranách. Po změně stran jsme se zlepšili a výkon potvrdili třemi brankami. Výborný výkon předvedl ve středu pole Honza Žurek. Musím zmínit, že se mi potom na zápase Bělčice – Čkyně stala nemilá věc. Hostující činovník mě nařkl z ovlivňování zápasů jejich celku. Chci říci, že se od těchto paranoidních výlevů tohoto pomýleného jedince důrazně distancuji. Já i klub. Myslím si, že těmto fantasmagoriím přikládá větší důležitost, než by si zasloužilo. Dotyčný je tím známý, není to poprvé a nejsme jediní. Zesměšňuje pouze sám sebe. Připadá mi, že pozici lídra v naší skupině neunášejí psychicky a mám obavy, co ještě bude následovat. Soustředíme se sami na sebe, ale já se přece taky mohu jet podívat na soupeře, na tom nevidím nic zvláštního.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - DAŇHEL Tomáš, RINTH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 9. 2019 08:14
Hodnocení zápasu
21. 9. 2019 21:42
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Štveráček

Expert: Václav Turek
Tip experta: remíza

Kestřany nastoupí doma se stoprocentním nasazením a vyválčí jim to bod.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích