4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani Cehnice nedokázaly zastavit suverénní Čkyni


Branky


27

Čkyňští si připsali již pátou výhru a dál vládnou I.B třídě sk. B. Tentokrát domácí Čkyně přejela Cehnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čkyně byla velmi aktivní

Hned v 6. minutě nebezpečně vypálil domácí záložník, hostující brankář Vosecký míč vyrazil před sebe a osamocený dobíhající útočník domácích P. Samohejl otevřel skóre. Za deset minut to bylo 2:0, když se hostující hráči špatně domluvili, nechali Čkyni lehký míč a domácí se pěknou kombinací dostali až do vápna a proměnili i svou druhou šanci, na konci akce byl Jonáš Kasal.

Domácí hosty přehrávali především uprostřed hřiště, kde měli velmi aktivní hráče a dokázali podržet spoustu míčů. Hra domácích byla založená také na dlouhých pasech za obranu, které krajní hráči uměli využít. Hosté často nestíhali a pouze jen sledovali, jak jim domácí utíkají po lajnách nebo středem.

Nebyl to zápas pro Cehnice. Část první půle Cehničtí sice drželi domácí od jejich branky, ale k ohrožení té domácí se prakticky nedostávali. Pár pokusů o střelbu sice hosté měli, ale nic nebezpečného. 

Dominance domácích pokračovala

Ve druhé půli byl scénář prakticky stejný. Domácí drželi míč, používali dlouhé nákopy nebo rychlé akce prostředkem a hosté jenom běhali za nimi. Největší šanci hostů měl v 56. minutě Krejsa, když zahrával trestný kop z hranice vápna (po faulu na Nedvěda). Ale ani při této střele hosté neměli štěstí. Střela sice měla dobrý směr i razanci, ale domácí brankář J. Formánek předvedl velmi dobrý zákrok a míč vytěsnil na roh.

To bylo z hostující strany vše. Domácí přidali v 64. minutě po rohu další gól, kdy jejich záložník Š. Friedl vrátil skvělou střelou z vápna odražený míč do sítě. Ke konci zápasu pak dal výsledku kosmetickou úpravu ještě z nenápadné akce domácí útočník J. Kasal, kdy střílel sám z penalty. 

 

Zdroj: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull, trenér: Prodloužili jsme vítěznou sérii na pět utkání a jsme za to moc rádi, chyběli nám totiž 4 hráči. Nutno říct, že jsme soupeře moc k ničemu nepouštěli a zaslouženě bereme všechny body, Cehnice jsme porazili poprvé od jejich postupu do I.B třídy. Opět se budeme opakovat ale je třeba pochválit krom základní jedenáctky i náhradníky! Za týden nás čeká těžká práce v Bělčicích, musíme se v týdnu dobře připravit.

Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: V sobotu jsme odjeli do Čkyně k aktuálně prvnímu týmu soutěže, který zatím dostal pouze 1 gól a suverénně vévodí naší skupině. My jsme sice za 2 roky se Čkyní ani jednou neprohráli, ale obě venkovní remízy byly spíše vydřené a šťastné než nějak zasloužené. Tentokrát jsme ale příliš štěstí neměli. Domácí byli lepší. Mohli přidat ještě další branky. Čkyně aktuálně není soupeř, se kterým bychom se mohli měřit.



Sestavy


SK Čkyně
J. Formánek [-] - J. Fiedler [-] (79. J. Chrášťanský [-] ) , J. Král [-] , J. Pešek [-] (71. M. Miklas [-] ) , M. Gerold [-] (89. V. Zeman [-] ) , P. Samohejl [-] , J. Kasal [-] , M. Chalupa [-] , M. Kuta [-] , V. Turek [-] (84. L. Toman [-] ) , Š. Friedl [-]

Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - M. Nedvěd [-] , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , P. Pletka [-] (65. O. Sadlak [-] ) , D. Kůra [-] , R. Frčka [-] , J. Mára [-] , J. Prokeš [-] , P. Krejsa [-] , T. Horváth [-] (13. L. Čech [-] )

ŽK: 28. J. Král , 38. V. Turek - 16. P. Krejsa , 38. M. Nedvěd .
Hráči zápasu: Š. Friedl , J. Kasal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - MUZIKA Filip, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Jiří Raba
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou aspirant na postup, proto doma musí zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích