L. Blatský 56. (p.)
1:4
(0:1)
33. J. Brabec
65. V. Turek
70. M. Kuta
90. M. Gerold (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně na úvod soutěže porazila Osek B


Branky


56. L. Blatský (p.) - 33. J. Brabec , 65. V. Turek , 70. M. Kuta , 90. M. Gerold (p.)
24

Osek B na svém hřišti nestačil na Čkyni, která především díky brankám ve druhé polovině zápasu si odváží všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O první branku se postarala nová posila hostů

Jako první zahrozili hosté. Král běžel sám na brankáře Davida Přibyla, který se předvedl skvělým zákrokem. Potom Čkyně měla několik rohů, ale domácí obrana byla pozorná. O první branku zápasu se postarala ve 33. minutě nová posila hostujícího celku Jiří Brabec (dříve Volyně), který vypálil jedovatý projektil z dálky a skončil až v bráně. Domácí ohrozili Formánka v brance hostů několika rohy.

Po vyrovnání se prosadil kapitán Turek

Po obrátce domácí začali lépe a hned v 56. minutě Chalupa špatně rozehrál, domácí toho využili a následně byl jeden z ofenzivních hráčů Oseku faulován. Nařízenou penaltu proměnil Libor Blatský. Poté hosté opět chybovali, ale Formánek je v brance podržel. V 65. minutě vyvezl balón kapitán hostů V. Turek a opět střelou z dálky šla Čkyně do vedení – 1:2. Hosté byli na koni, čehož využil v 70. minutě střídající M. Kuta, který proskočil mezi obránci a před brankářem Přibylem nekompromisně proměnil. V poslední minutě byl ještě faulován M. Gerold, který se postavil k pokutovému kopu a završil na konečných 1:4.



Ohlasy k zápasu



SK Čkyně
Patrik Krull, trenér: Myslím, že jsme utkání celkem zvládli. Vstupní zápasy do sezony bývají těžké, a to se potvrdilo i v Oseku. V prvním poločase jsme zahrozili první my, kdy Král běžel sám na branku, ale neproměnil, kdy se blýskl skvělým zákrokem gólman domácích. Poté čkyňská série rohů také volala po gólu, ale domácí hráči vždy stačili odvrátit. Ve 33. minutě jsme donutili napadáním domácí obranu k chybě a střelou z dálky otevřel skóre Brabec. Domácí v poločase zahrozili jen několika rohy. Druhou půli začali domácí aktivněji a donutili nás k pár chybám. V 56. minutě špatně rozehrál Chalupa a domácí se dostali do vápna, kde byl faulován domácí hráč a následovala penalta, kterou proměnil Blatský. Z naší strany přišla opět chyba, podskočený míč a domácí mohli jít do vedení, naštěstí nás podržel gólman Formánek a nohou vytěsnil míč na roh. Vedení nám vrátil V. Turek, kterého nechali domácí vyvézt míč a tvrdou střelou z dálky dal v 65. minutě na 1:2. Poté opět jsme začali hrát a přidali gól střídajícím M. Kutou na 1:3 v 70. min, kdy proskočil mezi obránci a tváří tvář brankáři domácích proměnil. V závěru se prosadil ještě M. Gerold, který v 90. minutě proměnil pokutový kop po faulu na vlastní osobu. Domácí se snažili, ale nedělali jsme více chyb než domácí a byli nebezpečnější a zaslouženě odvážíme 3 body.



Sestavy


TJ Osek B
D. Přibyl [-] - J. Hájek [-] (75. J. Sládek [-] ) , D. Gondek [-] , J. Hájek [-] , J. Lávička [-] , V. Kafka [-] (52. V. Ježek [-] ) , M. Čapek [-] , L. Blatský [-] , J. Diviš [-] , D. Suchý [-] (63. D. Rybák [-] ) , O. Mareš [-]

SK Čkyně
J. Formánek [-] - I. Pinke [-] (61. M. Kuta [-] ) , J. Král [-] , A. Klose [-] , J. Pešek [-] , M. Gerold [-] , J. Brabec [-] (79. J. Chrášťanský [-] ) , J. Kasal [-] (72. J. Fiedler [-] ) , M. Chalupa [-] , R. Vojta [-] , V. Turek [-]

ŽK: 35. M. Čapek , 50. J. Diviš - 85. M. Kuta .
Hráči zápasu: L. Blatský - I. Pinke , M. Gerold , J. Brabec .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: Landík Filip - JEVČÁK Martin, HODÁNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domacích.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích