Strunkovice dokázaly otočit zápas ve druhém poločase


Branky


27

Domácí mladými posilami omladili kádr a připsali si cenné vítězství, navíc dokázali otočit nepříznivý stav zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující posila M. Kroupa poslal Cehnice do vedení

Začátek zápasu se hostům celkem podařil. Byli aktivní v napadání, vyhrávali osobní souboje a hned v 5. minutě vybojovali trestný kop z hranice vápna. Krejsa svou střelou trefil pouze tyčku domácí branky. Poté se hra vyrovnala a domácí měli několik standardních situací a v 19. minutě jednu z nich proměnili Martinem Dvořákem. Po rohovém kopu a hostujícím nedůrazném odhlavičkování se dostal do zakončení domácí obránce M. Dvořák, první střelu jsme zvládli zablokovat, ale odražený míč stejný hráč už nekompromisně uklidil pod břevno.

Hned o minutu později hosté dobře sehráli autové vhazování u rohového praporku a Vaněk nacentroval do vápna, kde s přispěním domácí obrany míč dolétl až ke Krejsovi, který z voleje trefil míč přesně k tyči, a bylo srovnáno.

Ve 36. minutě hosté pak proměnili jejich druhou velkou šanci, kdy opět po centru ze strany se míč po několika soubojích ve vápně odrazil k hostující nové posile Kroupovi, který si věděl s odraženým míčem rady a bezpečně ho uklidil pod padajícím brankářem.

Do konce prvního poločasu se hosté soustředili především na defenzivu. Na krajích obrany se výborně prezentovali bratři Čechové, kteří svou roli především v prvním poločasu zvládli velmi dobře a drželi hostům naději na dobrý výsledek. Nejlepšího hráče domácích nepustili do žádné vážnější šance a velmi dobře předvídali dění na hřišti.

Domácí ovládli druhou polovinu

Do druhé půle za domácí nastoupil hráč s číslem 14 I. Šimčík, který už v prvním poločase měl konflikt s hostující lavičkou.

Hosté navíc přestali kontrolovat střed hřiště a domácí se dostali do mírného tlaku a využili hostující předpokládanou výhodu. Tedy standardní situace. V 53. minutě po centru ze strany se prosadil sám na malém vápně domácí záložník V. Páník hlavou a bylo srovnáno. To hosty z letargie při bránění standardek neprobudilo, a tak přišel třetí trest ze standardky v 65. minutě, kdy opět skákal domácí hráč J. Gažík sám na malém vápně a rozhodl utkání.

Do konce zápasu se domácí snažili zjednodušit hru, zlepšit zakončení, ale nebyli nebezpeční. Cehnice měly několik centrů a rohů, ale bez tíženého efektu. V poslední minutě pak domácí vtrhli do hostující otevřené obrany a dali výsledku kosmetickou podobu na 4:2.

 

Zdroj: Sokol Cehnice

mírně upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Petr Kortus, asistent trenéra: Věděli jsme co nás čeká. Tvrdá hra a spíš boj. Soupeř ale hrál v poli dobře a v půlce zaslouženě vedl. Podařilo se nám to nakonec dotáhnout k vítězství, trochu i se štěstím, a jsme za to rádi. Chtěli jsme sezónu dobře začít, protože jsme dopředu věděli, že nám do Bělčic bude určitě chybět Roman Žurek a Ivan Šimčík, naši klíčoví útočníci. Mrzí nás to, ale tady s tím nešlo nic dělat, měli to naplánované dlouho dopředu. Navíc Klein je po Cehnicích zraněný a P. Beneš ve službě. Pomůžeme si s kluky z béčka a pokusíme se tam něco uhrát.

Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: K prvnímu zápasu nové sezóny I.B třídy jsme jeli k jednomu z nejsilnějších týmů naší skupiny do Strunkovic. Očekávali jsme náročné utkání a uzpůsobili sestavu očekávanému průběhu. Z dobře rozehraného zápasu a poločasového vedení tak nakonec nebylo vůbec nic a to především kvůli našemu laxnímu přístupu k bránění standardek.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Crkva Robert - KADLEC Lukáš, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 8. 2019 09:36
Hodnocení zápasu
18. 8. 2019 08:22
Hodnocení zápasu
17. 8. 2019 23:59
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady věřím spíše Strunkovicím.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích