Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia doma zvítězila a udržela se na třetí příčce


16

Poslední podzimní kolo k sobě svedlo celky bojující o třetí příčku. Domácí Slavia ji chtěla ubránit, zatímco hosté z Kovářova se na ni chtěli vyšplhat. Kovářov přijel do Českých Budějovic bez tří hráčů, kteří obdrželi za B tým červenou kartu a nemohli tím pádem nastoupit ani za A tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia se dostala do tříbrankového vedení

Hned od začátku byli hosté aktivnější a Slavia zažívala lehké deja-vu jako před týdnem v Chýnově. Ve slibné pozici se dvakrát objevil Smetana, kterého buď vychytal Konečný nebo na míč nedosáhl. Domácí ovšem také vystrkovali růžky a byl to po týdnu opět Dvořáček, jenž otevřel ve 20. minutě hlavou skóre zápasu. O pár minut později se číslovka na světelné tabuli měnila znovu a opět to bylo ve prospěch domácích. Tentokrát Hromádka dostal pas za obranu a proměnil jak je mu hodné - obešel gólmana a zasunul do prázdné branky. Kovářov lehce znejistěl, avšak nepřestával ohrožovat branku Slavie, po jednom z mnoha rohových kopů musel Konečný vytahovat konečky prstů na břevno. Do poločasu přidali domácí ještě jednu branku, hostující gólman špatně vyhodil balón, který se dostal ke Dvořáčkovi a ten s ledovým klidem placírkou uklidil míč k tyči. Do kabin se šlo za stavu 3:0. Nutno přiznat, že domácí byli velmi efektivní a hosté své šance spalovali.

Pokus o zvrat se Kovářovu nepodařil

Druhou část začala Slavie opět gólem, který rozhodl o průběhu zbytku zápasu. Centr z pole vracel na zadní tyči Bohůnek nabíhajícímu Kindermannovi, jenž propálil vše, co před ním stálo. Domácí v tomto okamžiku začali hrát "klasickou údržbu" a jejich výkon a nasazení výrazně kleslo. Toho dokázali využít bojující hosté. Nejprve po rohovém kopu snížil Hubička. Tentýž hráč o deset minut později ještě více zdramatizoval utkání, když zaznamenal druhý gól. Černou kaňkou v zápase byl nezaviněný střet dvou domácích hráčů, kteří s krvavými šrámy (zlomený nos a tržná rána na hlavě) museli v 85.minutě opustit hrací plochu. Domácí tedy potvrdili formu z posledních zápasů a přezimují na třetí příčce. Nováček z Kovářova se však za svůj výkon stydět nemusí a na jaře může do bojů o bednu znovu promluvit.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (hráč): Do zápasu jsme šli s velkou chutí po vítězství. Zápas se odvíjel téměř stejně jako minulý týden v Chýnově, nejprve jsme měli vzadu co dělat, následně nás ovšem zvedly vstřelené branky kolem poločasu. Po rychlém gólu na začátku druhé půle vystřídala u všech hráčů touhu po vítězství touha po pivu a všichni se viděli na dokopné. Naštěstí jsme měli nahráno a hosté už nedokázali náskok stáhnout. Takovéhle herní výpadky by se nám však stávat neměli. Dokopnou jsme zakončili ve velkém stylu, přes zimu si odpočineme a na jaře se budeme těšit na naše soupeře!




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
D. Konečný [-] - T. Vršitý [-] , K. Dvořáček [-] (63. M. Slípka [-] ) , T. Wejskrab [-] (51. V. Bravenec [-] ) , M. Bohůnek [-] , P. Kindermann [-] , J. Dráb [-] , M. Boček [-] , L. Hromádka [-] , P. Rajzl [-] , D. Šťastný [-] (84. T. Klimeš [-] )

TJ ZD Kovářov
P. Pešata [-] - M. Faukner [-] , M. Suchan [-] , J. Hubička [-] , P. Jarošík [-] , L. Vlna [-] , F. Škoch [-] , M. Brůžek [-] , M. Smetana [-] , J. Svojše [-] , M. Kvasnička [-] (68. J. Novák [-] )

Hráči zápasu: K. Dvořáček - J. Hubička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - CIGÁŇ Roman, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnaný zápas, avšak všechny body zůstanou v "Edenu" u Malého jezu. Kovářov sice v posledním kole rozstřílel Meteor, ale na Slavii to stačit nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích