Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 10:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená sprcha pro Loko ČB


Branky


15

Lokomotivě se na trávníku Kovářova vůbec nedařilo. Po náloži v druhém poločase mají o čem přemýšlet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla celkem vyrovnaná

Aktivněji vstoupili do utkání domácí z Kovářova a vypracovali si i jednu slušnou šanci, kdy po průnikové přihrávce mezi obránci stříleli těsně vedle brány hostí. Další šanci si už domácí nevytvořili, ale podařilo se jim potrestat chyby hostů v obraně, kteří měli problémy s mokrým terénem. První tutovku zneškodnil výborným zákrokem hostující gólman. Druhou nabídnutou šanci už si nenechali domácí utéct a v 15. minutě Marek Smetana otevřel skóre na 1:0. Od té chvíle se hra poměrně vyrovnala a hostující Jan Květoun ve 28. minutě srovnal skóre na 1:1. Bohužel pro hosty chvilku po vyrovnání přišla standardka ze strany na hranici pokutového území, kdy domácí Luboš Holub ve 30. minutě vymetl zadní šibenici a dostal tým Kovářova do vedení 2:1. Do konce poločasu měli hosté ještě šanci po akci po pravé straně, ale vyrovnání se nedočkali.

Druhá část byla v režii domácích

Druhý poločas přinesl spíše boj než fotbal. V 65. minutě zvýšil skóre na 3:1 domácí Jakub Svojše, když se prosadil střelou na přední tyč. Hráči Lokomotivy promarnili ještě dvě šance, kdy z hranice vápna stříleli jen do náruče gólmana a poté trestuhodně ze dvou metrů netrefili prázdnou bránu. Domácí se podruhé prosadili ze standardky po centrovaném balónu. V 86. minutě skóroval Lukáš Vlna. Téměř na konci utkání se hostující obraně několikrát nepodařilo odkopnout míč z vápna a v 90. minutě domácí dokonali dílo, když Michal Brůžek skóroval na konečných 5:1. 



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva ČB
Klub Loko ČB: Nebyli jsme schopní proměnit ani největší šance a dělali jsme veliké chyby v obraně.



Sestavy


TJ ZD Kovářov
V. Baštýř [-] - M. Brůžek [-] , M. Hendrych [-] (46. F. Škoch [-] ) , L. Holub [-] , M. Smetana [-] (57. J. Novák [-] ) , J. Svojše [-] (75. P. Bílý [-] ) , P. Jarošík [-] , M. Suchan [-] (87. M. Jaroš [-] ) , M. Kvasnička [-] , J. Hubička [-] , L. Vlna [-]

TJ Lokomotiva ČB
J. Wenzl [-] - P. Kříž [-] (46. D. Kocar [-] ) , Z. Gregor [-] , T. Choutka [-] , M. Růžička [-] , P. Kamiš [-] , D. Bláha [-] , S. Smrž [-] (57. O. Hladík [-] ) , M. Sudek [-] , J. Květoun [-] (65. F. Havrda [-] ) , J. Weinreb [-] (79. T. Hüttner [-] )

ŽK: 40. M. Suchan , 48. L. Holub , 69. L. Vlna - 49. J. Květoun , 76. D. Bláha , 85. Z. Gregor .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Valeš Radek - KOLLMANN Jaroslav, KOVAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Ing. Jan Šerhant
Tip experta: výhra domácích

Nováček z Kovářova měl velmi kvalitní přípravu a značně se posílil. Lokotku porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích