4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 10:15

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uvnitř video: Domácí jsou podzimními půlmistry, přemožitele prozatím nenašli


Branky


16. L. Dudek , 40. J. Toth , 63. D. Lafata , 80. D. Lafata
21

Očekávala se jednoznačná partie a konečný výsledek je potvrzením tohoto očekávání. Nicméně hosté mohou žehrat nad neproměněnými šancemi. Být produktivnější, mohlo utkání vypadat úplně jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Den otevřených dveří v hostující obraně dopomohl domácím ke dvoubrankovému vedení

Domácí měli raketový vstup do zápasu a již v první minutě mohli jít do vedení. Míč za obranu hostů sice zavčasu vyběhnuvší Hřebejk zachytil, ale jeho odkop trefil Grobára, od něj se míč odrazil k Tohtovi a ten si to zamířil rovnou do pokutového území soupeře. Jeho zpětnou přihrávku Toht ale poslal do hostujícího obránce a bylo po šanci. Pak se dění na hřišti uklidnilo a diváci si na kloudnou šanci museli počkat až do 16. minuty, kdy padl úvodní gól utkání. Hostům nesklapla ofsajdová past a domácí se se řítili na osamoceného brankáře. Toht zkušeně potáhl míč a i když dva čimeličtí obránci stačili situaci doběhnout, dokázal Toht poslat míč před branku tak, že dobře postavenému Dudkovi stačilo jen nastavit nohu - 1:0. Ve 24. minutě si domácí situaci zopakovali s tím rozdílem, že míč potáhl Grobár a předložil gólovku Dudkovi, toho však vychytal skvělým zákrokem Hřebejk. V 28. minutě se ke slovu dostali i hosté. Rambous v dobré pozici branku domácích ale přestřelil. Hosté se hnali do útoku, ale vzadu propadali a domácí jen díky nepřesnosti ve finální fázi nenavýšili své vedení. Ve 40. minutě už ale udeřilo, opět přihrávka do rozhozené obrany na Pecku, ten předložil před opuštěnou bránu Tohtovi a pro něj už nebylo problémem skórovat a tím uzavřel gólový účet prvního poločasu - 2:0.

Hosté přidali, ale domácí měli Lafatu a to rozhodlo

Do druhé půle nastoupilo v červených dresech asi jiné mužstvo. Čimeličtí přidali na důrazu a přesnosti a rázem jich bylo plné hřiště. V 50. minutě mohlo být sníženo. Nekl vrátil do vápna přetažený centr, k míči se po několika odrazech dostal Rambous a jen skvělý Matouškův zákrok uchránil domácí od pohromy. Hosté se dál tlačili dopředu a domácí najednou nevěděli, kam se dříve vrhnout. Další gólovku měl na hlavě v 60. minutě Hovorka, který hlavičkoval zcela osamocen, ale neměl dobře seřízená mířidla a míč šel hodně vedle branky. Z železného sevření Čimelických vysvobodil domácí v 63. minutě kanonýr Lafata, který se po rohu dokázal odpoutat od obránce, vyšrouboval se nejvýše do vzduchu a chladnokrevně zakončil. Hřebejk si sice na míč sáhl, ale nestačilo to a domácí se dostali do tříbrankového vedení - 3:0. To bylo pro hosty kruté. Tento okamžik sebral Čimelickým vítr z plachet, o vítězi bylo rozhodnuto. Dále se snažili alespoň o čestný úspěch, ale jejich projev byl už křečovitý, kombinace vázla. Čtvrtý hřebíček do čimelické rakve zatloukl v 80. minutě pět Lafata, kterého do šance vyslal Grobár. Domácí snajpr nezaváhal a přesnou střelou k tyči překonal vyběhnuvšího Hřebejka - 4:0. Hosté se snažili dosáhnout alespoň čestného úspěchu, ale své šance proměnit nedokázali. Čimeličtí předvedli zejména ve druhé půli sympatický výkon a výsledek je pro ně možná až příliš krutý. Ale aby mohli pomýšlet na nějaký úspěch, museli by především být v útočné fázi daleko efektivnější.

 

Sestřih gólových situcí si můžete prohlédnout zde:



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Roman Chlumecký, trenér: Zápas s Čimelicemi jsme měli celou dobu pod kontrolou. Škoda neproměňování šancí, které jsme v prvním poločase měli. I tak jsme do půle vstřelili dvě branky po pěkných akcích. Ve druhém poločase přidal 2 branky Lafi a bylo rozhodnuto. Děkuji Čimelicím, že nám přistoupily na změnu začátku utkání.

SK SIKO Čimelice
Rostislav Grossmann, trenér: V první půli jsme byli pasivní a měli ze soupeře přílišný respekt. Naše kombinace byla nepřesná, lehce jsme ztráceli míče a byli za to potrestáni dvěma brankami. Ve druhé půli jsme přidali a byli aktivnější a několikrát jsme se dostali do slibných pozic před domácí brankou. V koncovce jsme ale byli nepřesní a dobré situace řešili strašně složitě a nedůrazně. Olešník podnikal nebezpečné brejky a byl na rozdíl od nás produktivní, povedlo se mu ještě dvakrát skórovat. Herně jsme zejména ve druhé půli nebyli horším týmem, ale v řešení útočné fáze byl mezi oběma týmy velký rozdíl.



Sestavy


FK Olešník
F. Matoušek [-] - D. Lafata [-] , J. Kalášek [-] , T. Pecka [-] (73. S. Rožboud [-] ) , L. Dudek [-] (71. M. Šahajda [-] ) , D. Tomášek [-] , M. Nýdl [-] , M. Grobár [-] , J. Toth [-] , D. Heller [-] , M. Šálený [-]

SK SIKO Čimelice
T. Hřebejk [-] - P. Hovorka [-] , M. Nekl [-] , J. Sigmund [-] , R. Převrátil [-] , M. Káš [-] , T. Rambous [-] , V. Hegenbart [-] , J. Mezera [-] , M. Bednařík [-] , L. Jizba [-] (60. D. Varhan [-] )

ŽK: 81. D. Tomášek - 20. J. Mezera .
Hráči zápasu: D. Heller , D. Lafata .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vican Miroslav - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, HAVLÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Karel Korec

Expert: Ladislav Šebek
Tip experta: výhra domácích

Olešník potvrdí svojí větší kvalitu kádru a zvítězí, i když to nebude mít s Čimelicemi jednoduché.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích