0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 16:00

6.kolo, Divize D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO & VIDEO: Lanžhot se vrátil na vítěznou vlnu


Branky


14

Hosté nechali zapomenout na Tasovice a ve Žďáře vstřelil pět branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Sestřih ze žďárské dílny: 

Zápas začali domácí aktivně a ve 2. minutě střílel z pravé strany těsně vedle levé tyče Lubor Trojánek. Ve 4. minutě zkoušel pozornost Klimeše střelou doprostřed brány Komínek. V 8. minutě se opřel z dvaceti metrů do míče Sodomka, ale Klimeš jeho prudkou přízemní střelu vyrazil. Hosté poprvé zahrozili ve 21. minutě a hned z toho byla branka. Bárta posadil z levé strany míč na hlavu Dovhanyuka, který se z malého vápna nemýlil - 0:1. Ve 25. minutě nejprve aktivní Dovhanyuk napálil míč do břevna, aby si po jeho odrazu před branku vykoledoval v souboji s domácí obranou penaltu. Tu posléze proměnil bezpečně Bartoš - 0:2. Ve 33. minutě se ještě ve vápně krásně uvolnil Královič a nechytatelně poslal míč k tyči potřetí - 0:3. Tak také skončila první půle.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas se snažili domácí o korekci výsledku, ale Švoma v 51. minutě našel po střele z vápna jen náruč Klimeše. V 61. minutě měl blízko k navýšení skóre Bartoš, ale přehodil jak Jíchu, tak i jeho branku. V 63. minutě se již skóre měnilo. Po hezké individuální akci vstřelil v zápase svoji druhou branku Dovhanyuk.- 0:4. V 70. minutě se dostal k zakončení Lubor Trojánek, ale jeho střela se vykroutila těsně vedle tyče. V 79. minutě se hosté prosadili po páté, když rychlý brejk zakončil Šenk - 0:5. Tak také nakonec skončil tento divizní zápas.

 

Žďár jede v dalším kole do Břeclavi. Lanžhot hostí Humpolec.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Hosté byli o třídu lepší. Prohráli jsme jednoznačně, ale zaslouženě. Sice jsme měli první šanci, ale pak nás hosté přehráli. Jak na to jsme ukáží čtyři nejbližší zápasy s celky kolem nás.

TJ Sokol Lanžhot
Milan Valachovič (trenér): Tentokrát hráči nastoupili koncentrovaní a bylo to znát. O osudu zápasu bylo po poločase jasno. Naše výhra je zcela zasloužená.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - T. Vokoun [-] , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] (86. J. Havlík [-] ) , T. Janů [-] , V. Lukáš [-] , L. Trojánek [-] , T. Trojánek [-] , R. Štursa [-] , L. Komínek [-] (68. J. Henzl [-] ) , J. Šindelka [-]

TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - P. Mikúšek [-] , J. Krejčíř [-] , T. Královič [-] , P. Šenk [-] , V. Bárta [-] , P. Dovhanyuk [-] (82. S. Lapin [-] ) , R. Kleiber [-] , S. Bakus [-] (69. J. Lenhard [-] ) , J. Bartoš [-] , J. Hílek [-] (86. R. Svitok [-] )

ŽK: 24. L. Trojánek , 27. R. Sodomka - 44. P. Mikúšek .
Hráči zápasu: P. Šenk , P. Dovhanyuk .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ŠIMONÍK David - HANÁK Petr, VAŘACHA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jiří Švejkar
Tip experta: výhra hostů

Žďáru se v aktuální sezóně příliš nedaří, naproti tomu Lanžhot byl až do zápasu s Tasovicemi stoprocentní a bude se chtít co nejdříve dostat zpět na vítěznou vlnu..

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů