0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 10:15

6.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín rozhodl duel v Šumperku během dvou minut


Branky


11

Jeden z kandidátů postupu do MSFL - celek z Hodonína se představil v nedělním dopoledni v Šumperku. Hosté byli v tomto duelu favoritem, ale v první půli se nedokázali střelecky prosadit. Po hodině hry však hráči slováckého klubu dvakrát udeřili a odvážejí si tak z Jeseníků tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci branky nedočkali

„Musíme uznat, že to bylo zasloužené vítězství. Hodonín má třetiligový tým, úplně jiný rozpočet a úplně jiné ambice než my,“ hodnotil zápas trenér Šumperku Zdeněk Opravil.„Za dvacet minut měl Hodonín několik jasných šancí. Trefili tyč, břevno, přestřelili prázdnou branku. Kdyby vedli dva nula už v poločase asi by se nikdo nemohl divit,“ konstatoval kouč.
Od 25. minuty se ale hra vyrovnala. „Ne, že bychom si vytvářeli šance, ale srovnalo se to a už jsme soupeře nepouštěli do tak jasných situací. V poločase jsme si něco řekli k posunům a celkem to šlo,“ řekl Opravil.

Hosté po hodině hry dvakrát udeřili

Nakonec ale Šumperk přece jen kapituloval dvakrát během dvou minut ve druhém poločase. V 57. minutě otevřel skóre Sasín a krátce po rozehrávce podruhé udeřil Michna.„Z naší strany šlo o laciné góly. V prvním případě jsme po nákopu do šestnáctky prohráli souboj a soupeřův hráč to pak patičkou tečoval před naším gólmanem. Hned po rozehrávce jsme ztratili míč a dostali i druhý gól, čímž prakticky bylo po zápase,“ uvedl Opravil.Šumperk mohl do hry vrátit čtvrthodiny před koncem Ostrovka, jenže samostatný únik zakončil jen střelou vedle branky. „Tam možná ještě byla nějaká šance, že bychom pak mohli třeba ze standardky vyrovnat.



Ohlasy k zápasu


FK Šumperk
web Šumperku: Hodonínský soupeř byl lepší a vyhrát si zasloužil...

FK Hodonín
facebook Hodonína: A týmu se dařilo a dovezl ze Šumperku tři body.



Sestavy


FK Šumperk
M. Kreizl [-] - M. Smrž [-] , L. Demeter [-] (73. P. Dostál [-] ) , M. Olejník [-] , Y. Ostrovka [-] , D. Španihel [-] , R. Jurásek [-] (84. A. Žák [-] ) , J. Nimrichtr [-] , C. Tran [-] (79. R. Nosál [-] ) , M. Podhorný [-] (61. D. Šumbera [-] ) , J. Bernard [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Dione [-] (67. O. Konečný [-] ) , P. Bohun [-] (89. V. Čech [-] ) , P. Švantner [-] , . Piňa [-] (85. J. Hromek [-] ) , D. Michna [-] (79. V. Žák [-] ) , R. Sasín [-] , P. Kyselka [-] , J. Chromeček [-] , P. Dressler [-] , D. Helísek [-]

ŽK: 68. M. Smrž - 27. J. Chromeček .
Hráči zápasu: J. Bernard - R. Sasín , D. Helísek .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: Hanák Petr - ZAPLETAL Jan, MRÁZEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Petr Fojtík
Tip experta: výhra hostů

Hodonín si přijede do Šumperku pro tři body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů