0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 14:00

5.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Katem Vsetína se stal slavičínský Juřica


Branky


10

Valašské derby se odehrálo na Vsetíně v nepřílíš ideálním fotbalovém počasí, kdy výkop byl již ve 14,00 hodin. Favorizovaní hosté ze Slavičína šli do vedení brankou Juřici. Ve druhém dějství stejný hráč vstřelil svoji druhou branku a zaslouženou výhru si již hosté pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dali branku do šatny

"První poločas byl vyrovnaný. Hrálo se mezi šestnáctkami s minimem šancí. Bylo to spíše bojovné utkání. My jsme bohužel v závěru prvního poločasu dostali po individuální chybě branku a to byl zlom zápasu. I když jsme to hráli ve druhém poločase na dva útočníky, soupeř si vedení hlídal. Nedokázali jsme se prosadit. Pak došlo k pojištění vedení Slavičína a ten zaslouženě vyhrál," řekl Vsetína Miroslav Mičega pro Valašskýfotbal.cz  

Hosté si už tříbodovou výhru pohlídali

,,V první půli byl zápas vyrovnaný. Každý z týmů měl po dvou šancích. Nám se ve 45. minutě podařilo jít do vedení gólem do šatny, který vždycky pomůže danému týmu,“ shrnul nepříliš záživný první poločas trenér a pokračuje druhou půlí. ,,Horko bylo neúnosné, takže bylo logické, že na obou stranách odešly fyzické síly, čímž se vytvořil prostor pro kombinace a fotbal. Myslím si, že ve druhé půli jsme byli lepší. Soupeře jsme nepustili do žádné šance a sami jsme zvýšili na 2:0. Navíc jsme si vytvořili další střelecké příležitosti, které jsme však bohužel stejně jako v minulém zápase, nedokázali proměnit,“ zakončil hodnocení zápasu trenér Petr Slončík.

 

Zdroj: https://fotbal-slavicin.cz/

 

VIDEO z utkání najdete zde -

 


Ohlasy k zápasu


FC Vsetín
web Vsetína: "Zápasy s prvními třemi týmy soutěže máme odehrané. Bohužel bez bodu. Hlavně dobře rozehraný zápas v Hranicích zpětně mrzí. Příští neděli do Brumova, další fotbalová válka. Poté máme doma opět silnou Olomouc. Nezbývá než bojovat dál", vrací se k utkání činovníci Vsetína na klubovém webu.

FC TVD Slavičín
web FC TVD Slavičín: ,,Stejně jako loni, když jsme hráli na Vsetíně, i letos se ukázalo, že derby jsou nevyzpytatelné. Loni jsme vyhráli 1:0 a dohrávali v deseti. Letošní zápas se odvíjel v podobném duchu. Počasí bylo velmi nepříjemné, terén hrbolatý, málo fotbalu a spíše bojovný zápas, kdy v utkání moc kombinací nebylo,“ zavzpomínal na loňský zápas na Vsetíně trenér Petr Slončík na webu FC TVD Slavičín.



Sestavy


FC Vsetín
J. Eliáš [-] - D. Řeřucha [-] , M. Mydlář [-] , L. Matůš [-] , D. Dulík [-] - R. Bublák [-] , J. Maček [-] , J. Vítek [-] (60. R. Zuzaňák [-] ) , P. Naňák [-] (68. A. Smilek [-] ) , V. Surovec [-] - P. Hořelica [-]

FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - A. Kopilec [-] (68. V. Rožek [-] ) , T. Švach [-] , V. Juřica [-] , V. Kalus [-] (88. D. Staněk [-] ) , L. Mezírka [-] , O. Školník [-] , M. Goňa [-] , P. Švach [-] , T. Kocián [-] , M. Salajka [-] (85. A. Bartoš [-] )

ŽK: 30. D. Dulík , 37. J. Vítek , 41. V. Surovec , 43. P. Naňák - 27. T. Kocián , 43. O. Školník , 64. P. Švach , 90. T. Švach .
Hráči zápasu: L. Matůš - T. Kocián , V. Juřica .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Heger Michal - GREČMAL Michal, BĚHAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Rostislav Sýkora
Tip experta: remíza

Valašské derby na Vsetíně skončí smírně

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích