Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 16:30

4.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hranice ve druhém poločasu otočily duel se Vsetínem


Branky


61. R. Kundrát (p.) , 64. M. Lasovský , 67. J. Ligač , 71. M. Lasovský , 90. T. Čáp - 10. R. Bublák , 16. P. Naňák
10

Obrovský obrat předvedli fotbalisté Hranic, kteří po půli prohrávali se Vsetínem překvapivě o dvě branky. Ve druhém poločasu ale předvedli domácí ofenzívní smršť a dokázali vstřelit pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky

"V sobotu 24. srpna jsme  zajížděli  k utkání do Hranic. V prvním poločase, po několika posunech v sestavě proti minulému utkání, jsme předváděli skutečně krásný fotbal. Po zásluze jsme vyhráli poločas 2:0  a měli jsme i další šance. I na začátku druhé půlky jsme si vytvořili několik slibných příležitostí. Následně došlo v našem pokutovém uzení k neptarnému  zahrání rukou našeho hráče. Penalta. Snížení na 2:1. A co následovalo pak, tomu nevěří ještě nyní vsetínští fanoušci, kteří byli v hojnějším počtu  přítomni na  zápase. V následujících 7 minutách další 3 branky!? A bylo o utkání rozhodnuto. Po hodině  hry, kdy jsme předváděli skutečně  dobrou  hru, následoval scrénář, který nenapíšeš ani tou nejčernější  tuší", hodnotí duel činovníci Vsetína na svých webových stránkách.

Domácí dokázali utkání ještě otočit

„První půlku jsme prospali, nebylo to optimální. Bylo to z naší strany jalové, musím přiznat, že jsme byli hodně dole. V šatně jsme se to zklidnili a povzbudili, říkal jsem, že jsme schopni góly dát, ale musíme přidat, že je to o prvním gólu. Neztráceli jsme víru,“ popisoval trenér SK Hranice Radek Fojtů. „Penalta nám spadla z nebes, pak si začnete víc věřit. Jak jsme dali druhý gól, byli jsme psychicky nahoře. Za stavu 4:2 tam byl klíčový zákrok Kuby Tomečky, to byla taková rozhodující tečka,“ dodal nakonec spokojený trenér hranického celku Radek Fojtů.



Ohlasy k zápasu


SK Hranice
web Hranic: V prvním poločase trápili. Nedostali jsme se do tempa a soupeř nás dvakrát potrestal. Srovnali jsme hru a z penalty po ruce jsme snížili na 2:1. Když jsme celkově dali čtyři branky za deset minut, bylo rozhodnuto.

FC Vsetín
web FC Vsetín: První poločas jsme odehráli velmi kvalitně. Dali jsme dvě krásné branky a měli přidat do poločasového vedení na 0:4 další. Druhý poločas nebyl o tom, že by se Hranice nějak zlepšily, ale my jsme jim svými chybami umožnili zápas otočit.



Sestavy


SK Hranice
J. Tomečka [-] - T. Čáp [-] , P. Furmánek [-] (89. V. Veselka [-] ) , D. Heřmánek [-] , J. Ligač [-] (84. V. Šustal [-] ) , M. Lasovský [-] (90. T. Nedělka [-] ) , D. Bezděk [-] (46. M. Pak [-] ) , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , L. Lasovský [-]

FC Vsetín
A. Rišica [-] - M. Mydlář [-] (75. A. Smilek [-] ) , L. Matůš [-] , D. Dulík [-] - R. Bublák [-] , J. Maček [-] (86. R. Zuzaňák [-] ) , J. Vítek [-] (70. D. Řeřucha [-] ) , P. Naňák [-] , M. Jaroš [-] , V. Surovec [-] - P. Hořelica [-]

ŽK: 37. M. Vyka , 65. M. Pak , 80. P. Furmánek - 45. J. Maček .
Hráči zápasu: M. Lasovský , R. Kundrát - R. Bublák .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: VAŘACHA Jan - POLÁK Jiří, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Michal Slavík
Tip experta: výhra domácích

Hranice jsou favoritem a Vsetín porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích