4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 16:30

3.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skaštice v posledních patnácti minutách převálcovaly Šumperk


Branky


44. A. Sova , 75. Z. Konečník , 80. A. Sova , 87. L. Motal - 56. J. Bernard
11

Skaštice v středu odehrály pohárový duel proti druholigové Líšni a tak se čekalo, zda se v duelu se Šumperkem na hráčích únava nějak projeví. Domácí se ujali vedení brankou do šatny, hosté srovnali v úvodu druhé půle. Skaštice v posledních patnácti minutách doslova převálcovali Šumperk, kdy vstřelily tři branky a připisují si první historické divizní body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Bivoj celek do vedení

Z webu TJ Skaštice:

 

V první půli ale domácí fotbalisté působili nervózním dojmem. Šumperk byl více na míči a byl lepší v kombinaci. Hosté si vypracovali i brankové příležitosti. Ovšem nejdříve zasáhl reflexivním zákrokem domácí brankář Večeřa a nadějnou brejkovou akci zastavila nepřesná finální přihrávka. Domácím hráčům se nedařilo dostat před hostující bránu kvalitní centr. Většina skončila v náruči brankáře Šumperku. Domácím obráncům dělal starosti útočník Ostrovka. Ten měl na hlavě také vedoucím branku, ale jeho pokus šel několik málo centimetrů vedle tyče. A tak se podařilo první branku vsítit domácím. Skaštice zahrály rohový kop na krátko, následný střílený centr si našel před bránou SOVA a levačkou uklidil míč k tyči. První poločas tak skončil těsným vedením domácích.

Domácí dokázali v závěru strhnout vítězství na svoji stranu

Ve druhé půli hosté svou hru trochu pozměnili a spoléhali více na dlouhé míče mířící za domácí obranu. Vyrovnat se jim podařilo po rohovém kopu, kdy byl u odraženého míče BERNARD dříve než domácí Konečník a propálil chumel hráčů stojící před bránou. Ale inkasovaná branka domácí hráče nepoložila. Naopak od 65. minuty začali být aktivnější a zlepšili svou hru. Výsledkem toho byla druhá branka v síti Šumperku. Gojš utekl po levé straně a jeho krásný centr na první tyči uklidil tvrdou hlavičkou do sítě KONEČNÍK. Skaštice vedoucí branka nabudila a ovládly závěrečnou 15minutovku zápasu. V 80. minutě přidali domácí třetí branku, když nejdříve pálil Lukáš Motal do břevna, ale odražený míč si našel SOVA a připsal si svou druhou divizní branku. Domácí záložník se ale své branky v utkání přece jen dočkal. Konečník poslal před bránu střílený centr, který před brankáře tečoval právě Lukáš MOTAL a dal výsledku konečnou podobu. Skaštice si tak před těžkým utkáním v Kozlovicích připsaly první výhru v sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Skaštice
web Skaštic: Skaštice se poprvé na domácím hřišti představily i v divizním duelu a podařilo se jim získat důležité tři body. Za výhrou naše mužstvo nasměroval kapitán Antonín Sova, který vsítil dvě branky.

FK Šumperk
web Šumperku:



Sestavy


TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - T. Batík [-] (74. D. Mynarčík [-] ) , L. Motal [-] , Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] (82. M. Sedlák [-] ) , R. Vymětal [-] (70. J. Beneš [-] ) , A. Sova [-] (87. S. Škrabana [-] ) , T. Motal [-] , L. Bubla [-] , R. Frýdl [-] , L. Batík [-]

FK Šumperk
M. Kreizl [-] - L. Demeter [-] (80. O. Musílek [-] ) , R. Zrník [-] , D. Šumbera [-] , R. Nosál [-] (65. A. Žák [-] ) , M. Olejník [-] , J. Bernard [-] , D. Španihel [-] (46. J. Nimrichtr [-] ) , M. Podhorný [-] , M. Smrž [-] , Y. Ostrovka [-]

ŽK: 29. T. Batík - M. Kreizl , 33. R. Zrník , 62. J. Bernard , 67. M. Olejník , 86. A. Žák .
Hráči zápasu: L. Batík , A. Sova - D. Šumbera .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: KOTALA Filip - DUDEK Matěj, MATĚJEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Radek Horák
Tip experta: výhra domácích

Skaštice doma na Šumperk vyzrají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů