0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2019 10:15

15.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sigma doma zaváhala s nováčkem


Branky


14

Velmi cenné vítězství zaznamenali v předposledním podzimním kole hráči rosického Slovanu, kteří v Olomouci porazili domácí rezervu těsně 1:0. Vítěznou branku vstřelil po čtvrthodině hry Petr Kirschner.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí

Rozhodující gól zápasu padl hned z první šance, když v 15. minutě prodloužil Novák aut k nohám Kirschnera a ten střelou k přední tyči překonal Mandouse – 0:1. V 19. minutě musel Zádrapa vytasit první ostřejší zákrok, když Látalův tečovaný centr z pravé strany vytěsnil na roh. O minutu později zakončil akci domácích střelou z otočky Chytil, míč však skončil několik metrů vedle.

Ve 26. minutě mohli rosičtí udeřit podruhé, když po rohovém kopu střílel z bezprostřední blízkosti Novák, branku ale trestuhodně přestřelil. Ve 27. minutě napřáhl z velké dálky Zlatohlávek, Zádrapa jeho střelu bez větších obtíží vyrazil. Ve 36. minutě podnikli domácí po rohu Slovanu rychlý brejk, na jehož konci postupoval Chytil z pravé strany sám na Zádrapu, nastřelil však pouze jeho nohy.

Ve 44. minutě se k odraženému míči dostal kapitán Sigmy Spáčil, jeho střelecký pokus zpoza šestnáctky Zádrapa opět kryl. V poslední minutě první půle byli domácí po chybě rosických blízko k vyrovnání, Chytil však v dobré pozici nastřelil pouze břevno.

Udržení vedení

Ve druhém poločase domácí vystupňovali svůj tlak, hrozili však převážně pouze z rohových kopů a po centrech ze stran, se kterými si pozorná obrana Slovanu dokázala poradit. V 61. minutě hlavičkoval po rohovém kopu Chytil nad.

V 66. minutě se po centru z pravé strany dostal k zakončení hlavou opět aktivní Chytil, ani tentokrát ale mezi tři tyče nezamířil. V 77. minutě prodloužil Pazourkův roh Novák a na zadní tyči hlavičkoval osamocený Zezula, který o metr minul pravou tyč Mandousovy branky.

V 81. minutě pálil z otočky Nedvěd, branku vysoko přestřelil. Z následné akce nastřelili domácí podruhé brankovou konstrukci, když se povedenou střelou z 20 metrů prezentoval střídající Langer. Následující dorážku Texla vyrazil Zádrapa na roh. Definitivně rozhodnout utkání mohl v 88. minutě Nedvěd, který ze 40 metrů přeloboval Mandouse, míč však skončil těsně vedle branky domácích. V poslední šanci zápasu se v 89. minutě ocitl olomoucký Chytil, po rohovém kopu ale hlavičkoval pouze do boční sítě.

Poslední podzimní kolo odehrají fotbalisté “A” týmu Slovanu v sobotu 16. listopadu, kdy se od 10:15 představí na hřišti Otrokovic, béčko Sigmy zajíždí do Hlučína.

Zdroj: www.fc-rosice.cz



Ohlasy k zápasu


SK Sigma Olomouc B
Augustýn Chromý - trenér Sigmy Olomouc: Od začátku jsme soupeře tlačili, měli jsme převahu, chodili jsme dobře do náběhů. Jedinou věcí, kterou jsem hráčům vyčítal, bylo málo odvahy v soubojích jeden na jednoho. Také nám chybělo trochu štěstí v zakončení. Gól jsme inkasovali po ojedinělé akci soupeře, více gólových příležitost neměl, kromě několika málo závarů. Škoda nastřeleného břevna Mojmíra Chytila ve 45. minutě po krásné akci Galuse. Kdyby z toho gól, věřím že bychom utkání zvládli. Bohužel druhý poločas byl ve stejně režii jako první – vytvořili jsme si ještě větší tlak, Langer nastřelil další břevno, Chytil měl několik hlaviček před brankářem soupeře, které buď skončily vedle nebo na spoji brankové konstrukce. Myslím, že jsme dnes měli velkou smůlu. Těžko hráčům něco vyčítat, utkání odedřeli, bojovali, ale bohužel nám dnes nebylo přáno. Zdroj: www.sigmafotbal.cz




Sestavy


SK Sigma Olomouc B
A. Mandous [-] - L. Neuer [-] , J. Texl [-] , J. Štěrba [-] , T. Zlatohlávek [-] (46. R. Baďura [-] ) , R. Látal [-] , M. Galus [-] (59. Š. Langer [-] ) , J. Beňa [-] , J. Spáčil [-] , M. Chytil [-] , T. Zahradníček [-] (69. D. Grečmal [-] )

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - J. Nedvěd [-] (91. M. Kršák [-] ) , J. Trtílek [-] (65. P. Malata [-] ) , P. Kirschner [-] (74. M. Kugler [-] ) , P. Drbal [-] , J. Vítámvás [-] , T. Selinger [-] , D. Pazourek [-] (83. J. Koláčný [-] ) , J. Černý [-] , P. Novák [-] , T. Zezula [-]

Počet diváků: 148. Rozhodčí: Drozdy Luboš - BEBENEK Petr, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Juniorka Sigmy má výborné mladé hráče a ne náhodou jsou v tabulce druzí. Rosice jako nováček si vedou také dobře, přesto věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů