2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 10:15

10.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitva bratrů se nekonala a Uničov prodloužil sérii


Branky


13. L. Sadílek , 67. P. Šimko - 52. J. Vichta , 82. A. Krč
16

V utkání Slovácka s Uničovem proti sobě mohli nastoupit bratři Vasiljevové, nakonec se objevil je jeden a přispěl k remíze 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Fotbalisté Slovácka začali utkání s Uničovem velice dobře. Hned ve třinácté minutě se totiž proti neoblíbenému soupeři dostali do vedení. Po akci ze strany přišla přihrávka od bývalého hráče Uničova Tomáše Vasiljeva na Lukáše Sadílka a ten se nemýlíl. „Je to dobrý hráč a neměl s tím zakončením žádné problémy,“ hodnotil krajní záložník domácích Vasiljev.

V dalších minutách prvního poločasu měli domácí ještě jednu vyloženou šanci. Brance zabránil pouze dobře postavený Jakub Můčka a tak se šlo do kabin za stavu 1:0. 

„Domácí byli trochu lepší v první půli,“ přiznal hostující trenér Dušan Žmolík.

Neproměněná penalta

Ve druhém poločase se povedlo fotbalistům Uničova po krásné kombinaci, na jejímž konci byl Jakub Vichta vyrovnat. Následně měl obrovskou šanci Vasiljev. Stál tváří v tvář Uvízlovi. Pokutový kop však hostující brankář chytil. 

„Měl jsem moc času. Přemýšlel jsem až moc. Od té doby, co jsem si postavil míč, jsem věděl, že to chci kopnout doleva. Jenže Uve mě zná. Takže mě to na poslední chvíli donutilo rozmyslet si to protože by to mohl vědět a kopl jsem to na druhou stranu. Je to výborný gólman a vychytal mi to,“ popisoval Vasiljev.

Naštěstí pro něj dalo Slovácko vedoucí gól ze hry. Prosadil se Patrik Šimko.

Jenže osm minut před koncem vystřelil šajtlí Aleš Krč a srovnal na konečných 2:2. Uničov tak na hřišti Slovácka neprohrál už devět zápasů. Naposledy v roce 2007.

Do utkání bohužel nezasáhl bratr Tomáše Vasiljeva Roman. „Má za sebou těžké zranění a potřebuje čas. Hřiště bylo hodně kluzké. Navíc jsem neviděl důvod střídat. Nemůžu se rozhodovat jen podle toho, jestli na druhé straně hraje brácha. Samozřejmě, když Tomáš nedal penaltu, tak mi proběhlo hlavou, že bych ho tam mohl dát a mohl by rozhodnout. Bylo by to zajímavé,“ komentoval Žmolík.

„Viděl jsem, že se rozcvičuje a že tam má jít na taktické střídání, ale už se to nestihlo. Spolu už jsme hráli. Proti sobě ne. Určitě by to bylo zajímavé. Byl to pro mě speciální zápas, protože se s klukama znám a občas se s nimi vídám,“ zakončil hodnocení Tomáš Vasiljev.



Ohlasy k zápasu


1. FC Slovácko B
Tomáš Vasiljev - hráč Slovácka B: Po poločase jsme vedli, což bylo dobře. Byli jsme asi trošku lepší. Měli jsme více ze hry a i trochu více šancí. Ale udělali jsme chyby a nedal jsem navíc penaltu, takže Uničov si bod určitě zasloužil.

SK Uničov
Dušan Žmolík - trenér Uničova: Byl to dobrý zajímavý zápas. Měl tempo, byl rychlý. Domácí byli v prvním poločase malinko lepší. Dali gól a měli tam ještě jednu velikou příležitost. I po vyrovnání se oba týmy snažily strhnout vedení na svoji stranu. Ani jeden z týmu zbytečně netaktizoval. Dali jsme navíc dva hezké góly, které ale byly odlišné. Jeden po týmové kombinaci, druhý po individuální akci.



Sestavy


1. FC Slovácko B
T. Dzeminskyy [-] - T. Vasiljev [-] , M. Hladký [-] (78. M. Janša [-] ) , L. Sadílek [-] , P. Šimko [-] , P. Hellebrand [-] , E. Tischler [-] (67. J. Srubek [-] ) , R. Olšanský [-] , l. pernica [-] (88. V. Peričevič [-] ) , D. Franič [-] (67. A. Řihák [-] ) , J. Krejčí [-]

SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Bala [-] , J. Můčka [-] , P. Strnad [-] (71. L. Hapal [-] ) , P. Purzitidis [-] , M. Krayzel [-] , D. Bača [-] , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] , J. Ambrozek [-] , A. Krč [-]

ŽK: 70. J. Krejčí - 64. R. Bala , 76. J. Ambrozek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Machač Lukáš - LÍKAŘ Petr, ČERNÝ Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Jan Minx
Tip experta: výhra hostů

Uničov si ze Slovácka odveze všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích