3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 10:15

10.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick znamenal vítězství


Branky


18

Otrokovický Tomáš Mlýnek zaznamenal hattrick a dovedl svůj tým k výhře 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý návrat vedení

Fotbalisté Otrokovic začali proti Velkému Meziříčí dobře. Už ve dvanácté minutě se dostali do vedení. Opět zaúřdoval dlouhýaut Deklevy, který z levé strany doputoval do pokutového území hostů a našel si jej Tomáš Mlýnek, který svojí hlavičkou nastartoval vlastní nedělní one man show a Otrokovice brzy vedly 1:0.

Jenže vedení domácímu celku vydrželo pouze devět minut. V jednadvacáté minutě se po hezké kombinaci na pravé straně a následném prostrčení dostal do samostatného nájezdu Antonín Plichta. V situaci tváří v tvář Semankovi se nemýlil, protože napálil z deseti metrů míč nechytatelně nahoru na přední tyč a srovnal na 1:1.

Jenže radost hostům vydržela pouze dvě minuty. Hned ve třiadvacáté minutě se Viktorka vrátila do vedení. Po rohovém kopu z pravé strany si na přední tyči naskočil na míč opět hlavou Tomáš Mlýnek a druhým gólem v utkání stanovil poločasové skóre 2:1.

Hattrick

Ve druhém poločase vydrželo domácím vedení o jedinou branku téměř celé dějství. Velké Meziříčí mělo naději na bodový zisk a stačil vstřelit jednu branku, o což se hosté pokoušeli. Jenže poté přišel opět Tomáš Mlýnek a jejich snahu definitivně utnul.

Stalo se tak pouhých sedm minut před koncem normální hrací doby. Ve třiaosmdesáté minutě prošel jeden z jeho spoluhráčů po pravé straně a vyběhnul proti němu brankář. Mlýnek zavíral poctivě zadní tyč a ukázal, jakou má chuť po gólech a balon, který šel na něj téměř z brankové čáry poslal do odkryté branky hostů. Otrokovice díky jeho zkompletovaném hattricku mohly zbytek utkání v pklidu dohrát a připsat si tři body za vítězství 3:1 nad Velkým Meziříčím.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko
Michal Hubník - Trenér Otrokovic: Chtěli jsme se ve druhém poločase stáhnout více dozadu. Nebyli jsme v utkání herně lepším týmem. Pouze jsme lépe naložili se svými šancemi. Hosté si také pár šancí vytvořili a dvě nebo tři branky dát mohli. Nás opět podržel skvělý Semanko. Je to pro nás důležité a ubojované vítězství.




Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - F. Přikryl [-] , F. Novák [-] (58. M. Minář [-] ) , T. Mlýnek [-] (91. M. Vašulka [-] ) , T. Dekleva [-] , M. Vybíral [-] , A. Jasenský [-] , J. Minx [-] (89. M. Hubr [-] ) , P. Vavřík [-] , V. Mozol [-] (87. A. Bahounek [-] ) , M. Fiala [-]

FC Velké Meziříčí
M. Kolář [-] - F. Kotoun [-] (61. M. Bouček [-] ) , D. Komínek [-] , M. Pavlík [-] , R. Demeter [-] , M. Řezáč [-] , A. Plichta [-] , P. Simr [-] , P. Mezlík [-] , M. Kriegsmann [-] , M. Puža [-]

ŽK: 36. F. Přikryl , 39. T. Dekleva , 45. F. Novák , 73. J. Minx - 65. M. Kriegsmann , 68. M. Pavlík , 76. R. Demeter , 83. P. Mezlík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Richtár Jaromír - PFEIFER Michal, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jan Minx
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že utkání s Velkým Meziříčím zvládneme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích