1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 10:15

10.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko venku podruhé neuspělo


Branky


16

Podruhé za sebou prohráli fotbalisté Blanska na půdě soupeře. Na hřišti Petřkovice prohráli 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól

Ani na pátý pokus nedokázali svěřenci trenéra Zbořila přivést z venkovního hřiště výhru. Podruhé za sebou dokonce nebodovali vůbec. Petřkovice porazily Blansko těsně 1:0.

Blansko sice do zápasu v Petřkovicích vstoupilo aktivně, ale prvním kdo si vypracoval gólovou šanci byli domácí a nebýt Záleského, tak by už v sedmé minutě vedli. Vedení se tak dočkali až v minutě číslo 23, kdy se k dorážce střely, která se odrazila od břevna, dostal Tomšů a nedal Záleskému šanci.

Odpovědět Mohl před poločasem Traore, ale jeho dalekonosná střela pouze rozhýbala brankovou konstrukci a skóre se neměnilo. Poločas tak ovládli domácí poměrem 1:0.

Udržení vedení

Hned z kraje druhé části zkomplikoval cestu za body Kopičár, jenž se nechal po druhé žluté vyloučit a určitě bude trenérů Zbořilovi chybět minimálně v zápase s Frýdkem. Velkou příležitost si vypracoval Traore, jenž byl při své akci faulován a Blansko kopalo penaltu.

Pokutový kop však Buček zneškodnil a frustrace Blanska rázem enormě stoupla. V závěru zápasu již k žádné jasné příležitosti nedošlo a Blansko veze z Petřkovic porážku 0:1.

Blansko je po porážce na druhé příčce Moravskoslezské fotbalové ligy. Jediný bod ztrácí na Sigmu Olomouc B. V příštím kole jej čeká šlágr se třetím Frýdkem-Místkem, který na něj ztrácí rovněž jeden bod. Bude v tomto souboji hájit kromě stříbrné příčky také domácí neporazitelnost a stoprocentní bilanci, protože ze šesti zápasů všechny vyhrálo.

Petřkovice jsou šesté a v příštím kole zajíždějí na půdu dvanáctého Vyškova. Oba zápasy se hrají v sobotu.

zdroj: www.fkblansko.cz



Ohlasy k zápasu



FK Blansko
Zbyněk Zbořil - trenér Blanska: Na velmi těžkém terénu jsme si začátek zápasu sami komplikovali zbytečnými ztrátami na vlastní polovině a už v 6.minutě jsme přežili velkou šanci domácích. Nepoučili jsme se a další lacinou ztrátu v přechodu nahoru už domácí potrestali a dostali se z dorážky do vedení. V první půli jsme se těžko dostávali do šancí a v podstatě jediné ohrožení brány byla až tyč po střele Traoreho. Do druhé půle jsme změnili rozestavení, chtěli hru zjednodušit a víc se tlačit do vápna. O dalším vývoji zápasu se rozhodlo hned po vstupu na plochu. Po třech minutách byl přísně vyloučen Kopičár a aby toho nebylo dost, tak za další 4 minuty jsme neproměnili pokutový kop Štrombachem. Tady se zápas zlomil, i když jsme prostřídali, později posunuli Hušku na hrot a dohrávali zápas jen na dva obránce, tak jsme už měli jen náznaky šancí. Je to další podobný zápas venku, kde to výsledkově zatím nezvládáme, nedáváme góly a když nedáte gól ani z penalty, tak není co řešit. V takových zápasech mezi vyrovnanými soupeři rozhodují maličkosti a ty dnes hráli ve prospěch domácích. Těžko jsme se vyrovnávali i s těžkým terénem a byl to víc boj, než nějaký extra fotbal a proti tak kvalitnímu soupeři otáčet zápas v deseti je hodně těžké.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - D. Tomšů [-] (92. P. Tobiáš [-] ) , M. Strakoš [-] , O. Adamík [-] (59. M. Szotkowski [-] ) , O. Moučka [-] (82. V. Wala [-] ) , R. Plesník [-] , V. Mišínský [-] (74. D. Dziuba [-] ) , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] , M. Sporysz [-] , D. Mládek [-]

FK Blansko
D. Záleský [-] - M. Traore [-] (59. D. Urbančok [-] ) , D. Štrombach [-] (59. D. Přerovský [-] ) , M. Schwendt [-] , J. Huška [-] , A. Kopičár [-] , R. Buchta [-] , M. Štrbák [-] , M. Sedlo [-] (88. D. Šmerda [-] ) , P. Ilko [-] , F. Žák [-] (82. J. Tulaydan [-] )

Počet diváků: 142. Rozhodčí: Mayer Jan - ANTONÍČEK Petr, MRÁZEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jan Minx
Tip experta: výhra hostů

Blansko je rozjeté a v Petřkovicích zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů