0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:30

9.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání těchto soupeřů góly nepadají!


Branky


15

Podobně jako v jarním utkání se diváci ani tentokrát gólu nedočkali. Domácí v týdnu provedli rošádu na trenérské lavičce, mužstvo koučoval trenér Martin Štverka s asistentem Michalem Spruchem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Po neúspěšné sérii porážek se chtěli domácí radovat z prvního podzimního vítězství. Přání však zůstalo otcem myšlenky. Domácí obrana sice gól po dlouhé době nedostala, ale úspěšné nebylo mužstvo ani v útočné fázi. Soupeři se tak opakovaně rozešli s bezbrankovou plichtou! V taktické bitvě přinesly vzruch v hledišti jenom tyto minuty. V 7. minutě pálil Plichta těsně vedle branky domácích. V 18. minutě rozehrál Trajkovski přímý kop, Býma prodloužil hlavičkou na Moravce, ten překonal brankáře Koláře, ale o gólovou radost ho připravil praporek AR 2… Nádhernou akci rozehrál ve 21. minutě Pecuch, brankář Kolář však stačil jeho pumelici vyrazit na rohový kop! Hostující Demeter zahrál ve 34. minutě brilantně rohový kop, Puža však domácí branku neskutečně přestřelil! 

Druhá půle nerozhodla

Po změně stran zvýšili domácí tlak na soupeřovu branku, hosté naopak využívali k ohrožení té domácí rychlé brejky. V 58. minutě se po přímém kopu Trajkovského dostal do střelecké pozice Karčmář, ale měl vychýlenou střeleckou mušku. Z protiútoku zmařil sólo Mezlíka skvělým zákrokem brankář Chvěja. V 60. minutě zasvištěla střela Romaněnka těsně vedle pravé tyče už překonaného gólmana Koláře. Největší gólovou šanci hostů spálil v 62. minutě,  po centru Kotouna Demeter. V 64. minutě založil Karčmář bleskový brejk, Pecuch našel centrem nabíhajícího Gomolu, ale jeho hlavička minula cíl. V 68. minutě se probil obranou hostů Býma, volej Pecucha však Kolář stačil vyrazit na rohový kop. V 80. minutě odvrátil gólové nebezpečí Gebauer svým tělem na brankové čáře po střele Demetera. Domácí mohli rozhodnout o svém vítězství v 86. minutě, ale gólem neskončila ani hlavička Gomoly a následná Labudy! Na první letošní vítězství si tak musí Dolnobenešovští ještě počkat!  

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Martin Štverka - trenér Dolního Benešova: Myslím si, že zápas se hrál v dobrém tempu, měl svou kvalitu i když diváci gól neviděli. Z naší strany kluci zápas odmakali, bohužel jsme naše dobré šance v góly neproměnili, ale snad to už přijde v příštích zápasech. Na tom dnešním výkonu se dá stavět.

FC Velké Meziříčí
Libor Smejkal - trenér Velkého Meziříčí: Bohužel s bodem nejsme spokojeni, my jsme potřebovali vyhrát, to se nestalo. Měli jsme spoustu šancí, naše centry končili na hráčích domácích jako přes kopírák, a to byl prostě neúspěch. Vůbec jsem taky nepochopil hlavního rozhodčího, domácí v závěru zdržovali, při ošetřování hráče se nehrálo alespoň tři minuty, nastavil jenom minutu a ani tu nenechal dohrát.



Sestavy


FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Býma [-] , A. Karčmář [-] , T. Gomola [-] , D. Rychnovský [-] , O. Haas [-] , T. Gebauer [-] (81. D. Skroch [-] ) , M. Pecuch [-] , T. Moravec [-] , J. Romaněnko [-] , D. Trajkovski [-] (77. F. Labuda [-] )

FC Velké Meziříčí
M. Kolář [-] - M. Puža [-] , D. Komínek [-] , M. Pavlík [-] (77. P. Mucha [-] ) , R. Demeter [-] , J. Šimáček [-] , A. Plichta [-] (78. P. Simr [-] ) , P. Mezlík [-] , R. Šuta [-] , M. Kriegsmann [-] , M. Řezáč [-] (46. F. Kotoun [-] )

ŽK: 90. J. Šimáček , 91. P. Mezlík .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Páral Roman - MAREK Daniel, VOLEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Jakub Můčka
Tip experta: výhra hostů

Benešovu se nedaří a znovu skončí bez bodu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích