1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 15:30

8.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko padlo v souboji nováčků


Branky


16

Čtvrtou výhru z posledních pěti utkání slaví fotbalisté Slovanu, když na domácím stadionu porazili Blansko 1:0. O výhře nad vedoucím celkem soutěže rozhodl v úvodu zápasu kapitán Petr Malata.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól

Dnešní utkání s vedoucím celkem tabulky rozhodli hráči Slovanu výborným vstupem do jeho úvodu. Již ve 2´ podnikli rychlý útok po pravé straně hřiště, kde Novák přihrál dopředu nabíhajícímu Černému, který odcentroval do 16 Blanska a Malata, nabíhající k zadní tyči branky, usměrnil hlavou míč za záda Doležala – 1:0.

Ve 13´ protáhl Zádrapu hostující Urbančok, který zahrál přímý kop od levé čáry překvapivě přímo do horního rohu branky a brankář Slovanu vytěsnil míč konečky prstů nad branku. V 18´ po rohu domácích z pravé strany zakončil akci z hranice 16 Blanska Pazourek, nebezpečná střela těsně minula pravou tyč branky. Ve 28´ vystřelil z pravého rohu 16 Slovanu blanenský Žák, křížná střela těsně minula vzdálenější tyč branky.

Ve 41´ pronikl po křížném centru do 16 Slovanu Schwendt a po jeho kličce vyběhnuvšímu Zádrapovi odkopával míč před prázdnou brankou Kršák. Ve 44´ unikl hostující obraně po pravé straně Černý, na jeho střílený centr do 16 Blanska dobíhající Malata nedosáhl.

Udržení vedení

Ve 2. poločase si hosté vytvořili územní převahu, jejich kombinace na polovině Slovanu končily střelami z okolí i zevnitř 16. Vystřelené míče však končily mimo branku nebo v rukou pozorného Zádrapy. S blížícím se koncem utkání se domácí dostávali do brejkových situací.
Největší šanci si vypracovali v 81´, kdy Selinger uvolnil do 16 hostí Kirschnera, který však branku minul.

Příští sobotu zajíždějí fotbalisté Rosic do Vyškova. Výkop utkání je v 15:30.

zdroj: www.fc-rosice.cz

 



Ohlasy k zápasu



FK Blansko
Zbyněk Zbořil - trenér Blanska: Pro mě osobně hrozné zklamání, protože se přesně potvrdilo, z čeho jsem měl největší obavy. Rosice mají aktuálně velmi dobrou formu, dostaly za posledních šest zápasů jen dva góly a věděl jsem, že točit zápas proti dobře organizovanému soupeři bude velmi těžké. Proto jsem hráče upozorňoval a to opakovaně na vstup do zápasu, který v jejich posledním utkání doma rozhodl a my jsme totálně nezvládli úvodní minutu zápasu. Hned po pár vteřinách jsme dostali varování od Malaty a za několik vteřin už jsme to měli v síti. Měli jsme dostatek času se zápasem něco udělat, ale chyběla nám dnes jednoznačně kvalita ve finální fázi, tzn. v posledních 20 metrech. Nějaké šance jsme tam měli včetně tyče Žáka ve druhé půli, ale jinak jsme to řešili velmi špatně a všichni víme, že na to máme hráče, kteří to prostě umí líp, ale dnes nevycházelo nic. V závěru jsme udělali trojité střídání, abychom našli žolíka, který najde správné řešení, ale dnes to prostě nešlo. Venku se zatím trápíme hlavně v koncovce, nedáváme góly, ze čtyř venkovních zápasů jsme dali jen dva a s tím se vyhrávat nedá. Domácím gratuluji k vítězství a jak jsme i vítězství brali s pokorou, tak musíme přijmout i tuto porážku a pokusit se o vítězství příště doma.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , P. Malata [-] (69. P. Kirschner [-] ) , D. Pazourek [-] , J. Černý [-] (83. L. Daněk [-] ) , P. Novák [-] , J. Koláčný [-] (68. J. Nedvěd [-] ) , M. Kršák [-] , M. Minárčik [-] (22. J. Vítámvás [-] ) , T. Zezula [-]

FK Blansko
M. Doležal [-] - P. Ilko [-] , M. Schwendt [-] (72. D. Přerovský [-] ) , J. Huška [-] , A. Kopičár [-] (72. D. Bednář [-] ) , M. Štrbák [-] , P. Šulek [-] , M. Sedlo [-] (72. J. Tulaydan [-] ) , D. Urbančok [-] (46. R. Buchta [-] ) , O. Paděra [-] (46. M. Traore [-] ) , F. Žák [-]

ŽK: 59. P. Malata , 81. P. Novák , 83. J. Vítámvás .
Počet diváků: 470. Rozhodčí: Machač Lukáš - DROZDY Luboš, PFEIFER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra hostů

Souboj nováčků, proti Blansku jsme hráli a mají výborný a zkušený mančaft. Rosice se v soutěži rozkoukaly a sbírají body, přesto věřím ve výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů