5:1
(1:0)
89. R. Šobr (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 14:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ptenín proti Mantovu nastoupil s osmi hráči


Branky


35. G. Toma , 70. J. Dráždil , 81. G. Toma , 83. J. Machač , 86. J. Machač - 89. R. Šobr (p.)
3

Kdo by to byl řekl? Pro zápas byli jasným favoritem hosté. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohužel už před zápasem bylo ale jasné, že to Ptenín bude mít hodně těžké, protože přijel na hřiště soupeře jen s osmi hráči.

 

Hned po začátku utkání vybídl R. Šobr pěkným centrem P. Sedláčka který se ocitl před brankářem, ale balón mu na nerovném terénu skočil a střela šla těsně vedle pravé tyče. Hosté i s osmi hráči vytvářeli tlak na domácí jedenáctku, ale bez gólů. Hra se poté přelévala z jedné strany na druhou, do několika šancí se dostali jak domácí, tak hosté. Ale bez gólů. Na první gól jsme čekali až do 37. minuty, kde se uvolnil na vápně G. Toma. A poslal domácí do vedení 1-0 . Do konce poločasu se hosté z Ptenína dostali ještě do vyložených šanc, ale zavěsit nedokázali. 

 

 

Druhý poločas přinesl 5 fíků, další gól přišel v 70. minutě, po rychlé akci se dostal k balónu domácí J.Dráždil, který parádní střelou ze střední vzdálenosti zavěsil a hosté už odskočili na rozdíl dvou branek. To už vypadalo, že je o zápase rozhodnuto, hosté ale hráli ze všech sil a i tak si za nepříznivého stavu vytvořili několik šancí. 

 

Po rohovém kopu hostů přišla ruka jednoho z domácích hráčů v pokutovém území, ale rozhodčí Slabý do píšťalky nefoukl. Poté byli domácí na koni, v 81. minutě, přišel pěkný pas do vápna na pravou stranu, kde si ho našel opět G.Toma a poslal hosty do vedení už 3-0 poté, co nasadil J. Černému housličky. 

 

O chvili později, to už nám běžela 83. minuta, ve které přišla další rychlá akce domácích, na jejímž konci stál domácí borec J.Machač a stav už byl 4-0. Ptenín se ale nevzdával po faulu na P. Sedláčka před vápnem přišel přímý kop, do zakončení se tlačil sniper R. Šobr, ale bez gólu.

 

V 86.minutě už bylo jasno, když domácí přidali další gól, jmenovitě to byl opět J.Machač 5-0.

 

V 89. minutě naskakoval na centr R. Šobra mladý P. Sedláček, který byl v pokutovém území faulován do oblasti hlavy a krku. Bohužel zápas nedohrál. K penaltě se postavil zkušený R. Šobr a upravil výsledek na konečných 5-1. 

 

Bohužel Ptenínu to tenkrát nevyšlo, ale musím říct že tým i natož že přijel jen s osmi hráči, předvedl pohledný výkon se skvělými šancemi. 

 

Domácí si tak po minulém kole s Merklínem připsali další body.

 

Hráč zápasu (Domácí) -  J. Dráždil

 

Hráč zápasu (Hosté) - O. Lepič

 

REPORT ZASLAL PATRIK SEDLÁČEK



Sestavy


TJ Baník Mantov
L. Janeček [-] (73. D. Míka [-] ) - V. Baláž [-] , M. Wizovský [-] , J. Hrubý [-] (65. T. Korba [-] ) , L. Housar [-] (46. V. Moravec [-] ) - T. Váchal [-] (46. V. Dráždil [-] ) , J. Dráždil [-] , P. Šmrha [-] - A. Ulč [-] , G. Toma [-] - O. Bryndzák [-] (60. J. Machač [-] )

TJ Lučina Ptenín
J. Černý [-] - L. Kaufner [-] , R. Šobr [-] , O. Lepič [-] , V. Rajšpís [-] , L. Přibáň [-] , J. Podzimek [-] , P. Sedláček [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: SLABÝ Otto - KOLÁČEK Karel (N), VACÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích