0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

25.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová vydřela výhru v Hulíně až v penaltové loterii


Branky


11

V Hulíně se představil druhý tým tabulky z Mladcové a byl v tomto duelu mírným favoritem. Především se čekalo, jak si domácí útočníci poradí s kvalitní defenzívou Mladcové, kterou v brance jistí zkušený Petr Kupka. Vyrovnaný zápas skončil po zásluze remízou, když oba gólmani udrželi čisté konto. Na penalty se více dařilo hostím, kteří berou bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Z webu Admiry Hulín:

Utkání začali lépe zkušení hosté, již ve 12 minutě měli velkou šanci, ale Vajda nohou střelu zblízka vyrazil. V 16 minutě se po chybě ve středu pole znovu dostali hosté ke střele ze šestnástky, ta ale těsně minula naši levou tyč. Ve 22 minutě byl ve vápně hostí faulován Motal a my měli výhodu penalty. Absolonovi však Kupka s pomocí tyče penaltu chytil. Ve 38 minutě znovu aktivní hosté zahrozili, jejich další střela skončila na naší levé tyči. Ve 42 minutě se prodral aktivní Motal zprava do vápna, ale na jeho centr podél brány těsně nedosáhl Csomor. Poslední šanci první půle měli znovu hosté, po Čevorově chybě ve středu hřiště šli do přečíslení, ale střela z vápna opět těsně minula naši levou tyč. První půli jsme přežili bez inkasované branky, jelikož hosté měli daleko více šancí a byli nebezpečnější.
Druhou půli se začala karta pomalu obracet, zejména rychlý Motal vedl většinu našich akcí a ve 48 minutě se dostal až před Kupku a z těžké pozice trefil jen levou tyč, ale dobíhající Vaculík nedokázal prostřelit obránce na brankové čáře. Hosté již tak aktivní nebyli, hrozili jen z dobře zahrávaných standartek, ty ale naše obrana s přehledem likvidovala. Ke konci zápasu jsme mohli rozhodnout my, nejprve v 87 minutě po rohu a centru Motala hlavičkoval u pravé tyče Zavadil, ale v záklonu hlavičkoval jen nad bránu. V 89 minutě unikl obraně znovu Motal, ale střelou zprava trefil jen boční síť Kupkovi brány. Utkání, které se muselo divákům líbit, skončilo asi zaslouženou remízou a znovu se šlo na penalty.
Lépe je zvládli hosté, kteří dali všech pět, my jednu ne a bod navíc si odvezli hosté.

Ani ve druhé půli se střelci neprosadili

Z webu FK Mladcová:

 Domácí nám dělali problémy zejména rychlými kontry po jejich pravé straně, poprvé nás zachraňoval Petr Kupka již v 9.min. Na druhé straně ve 12.min. vysunul David Vaněk Petra Votavu, ale i gólman domácích byl na místě, po následném rohu střílel těsně vedle Honza Chvíla. Pět minut nato vystihl Petr Venený rozehrávku hulínských, ale také jeho zakončení mířilo vedle, stejně jako o chvíli později hlavička Michala Kraváčka. Ve 21.min. nadělil rozhodčí domácím penaltu, kterou ale Petr Kupka skvěle vytěsnil na tyč. Po čtvrthodinové nezajímavé mezihře jsme zahrozili ve 38.min., když se uvolnil Martin Čihánek a nastřelil tyč. Ve 42.min. předvedli domácí opět nebezpečný průnik po pravé straně, který naše obrana zachraňovala jen s velkými problémy. V poslední minutě první půle pak po našem rychlém brejku zakončoval Petr Votava, ale branku bohužel netrefil. Hra po přestávce už tolik zajímavá nebyla, ve velkém vedru oběma mužstvům postupně docházely síly. Ve 49.min. si domácí hráč stihl obloučky přehodit dva naše obránce, naštěstí bez zakončení. V 54.min. si Michal Kraváček ve středu hřiště všiml postavení gólmana a chtěl jej přehodit, ten stihl jeho pokus vytáhnout nad břevno. Další zajímavé akce přišly až v samotném závěru a měli je na svědomí domácí. V 88.min. mířila hlavička po rohovém kopu nad břevno naší branky, za minutu pak další atak po pravé straně skončil jen těsně vedle. V závěrečných penaltách vystihl Petr Kupka hned první pokus domácích a protože my jsme byli stoprocentní, bereme bod navíc.

Na penalty vyhráli hosté

V závěrečných penaltách vystihl Petr Kupka hned první pokus domácích a protože hosté byli stoprocentní, berou bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: I když jsme tentokrát podali asi nejlepší jarní výkon doma, na body to proti zkušenému soupeři nestačilo, přesto hráči zápas odmakali a nelze jim nic vyčíst. V neděli hrajeme již v 10.15 hodin ve Všetulích derby s Holešovem B.

FK Mladcová
web Mladcové: Vyrovnaný zápas skončil po zásluze remízou.



Sestavy


FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - M. Jurášek [-] , M. Zavadil [-] , J. Barták [-] , L. Čevora [-] - J. Kubo [-] , A. Absolon [-] (61. M. Karamon [-] ) , J. Vaculík [-] (69. J. Miklík [-] ) , Z. Prokop [-] - P. Motal [-] , I. Csomor [-]

FK Mladcová
P. Kupka [-] - D. Vaněk [-] (77. M. Vyvlečka [-] ) , V. Korvas [-] , P. Venený [-] , J. Zapletal [-] (69. O. Blažek [-] ) , M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , P. Votava [-] , J. Chvíla [-] (85. J. Jaroš [-] ) , M. Čihánek [-] , M. Dlabač [-]

ŽK: 27. J. Vaculík , 67. M. Zavadil .
Hráči zápasu: D. Vajda , M. Jurášek - M. Blažek , P. Kupka .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: DOSTÁLEK Josef - KOLÁŘ Jan, ZAPLETAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Radek Machů
Tip experta: remíza

Zápas v Hulíně skončí nerozhodně

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku