0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov díky hattricku Svobody veze tři body


Branky


23

Velký Beranov hrál sice od 54. minuty v deseti, ale i tak veze z Bohdalova tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Domácí mohli otevřít skóre, ale křížná střela se do branky nevešla. Hosté poté přebrali otěže zápasu a byli lepším celkem. To potvrdili i brankou, kterou v 36. minutě vstřelil Adam Svoboda, když se z přímého volného kopu trefil na bližší tyč Adam Svoboda a započal tím své střelecké galapředstavení - 0:1. Těsně před pauzou mohl srovnat Novotný, ale jeho prudká hlavička mířila těsně vedle.

Hosté si vedení pohlídali

Na začátku druhého poločasu sudí odpískal pokutový kop pro domácí, ale po protstech hostí jej odvolal. V 54. minutě viděl červenou kartu veterán Velkého Beranova Smejkal a jeho tým šel do deseti. Domácí se vrhli do útoku, což byla voda na mlýn pro rychlonohé hosty, kteří chodili do otevřené obrany. V 64. minutě byl na konci jedné takové akce Svoboda - 0:2. V závěru zápasu Adam Svoboda zkompletoval hattrick, když potřetí zápase skóroval do otevřené obrany domácího celku - 0:3.

 

Bohdalov jede v dalším kole do Luk. Velký Beranov hostí Stonařov.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Alois Matějíček: Zopakovali jsme mdlý výkon z minulého kola a na výborného soupeře jsme nenalezli protizbraň. O tom, že Bohdalov hrál v poslední půlhodině opravdu špatně svědčí, že po třetí brance v domácí síti, opustili domácí diváci svoji tribunu, která v době ukončení zápasu byla jakoby vymetená. To se v minulosti ještě nikdy nestalo.

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Zápas jsme zvládli především svým nasazením, hrál se důrazný fotbal a každý tým měl své šance.I bez možnosti střídání a i po vyloučení jsme hráli kompaktně a obětavě, náš přechod do útoku dělal hostům potíže a nám se je ve vhodnou chvíli podařilo zužitkovat.



Sestavy


Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] , J. Večeřa [-] , A. Fabík [-] - T. Doležal [-] , J. Šimek [-] , A. Neuman [-] , P. Neuman [-] - V. Koukal [-] , F. Boháček [-] (46. L. Krčál [-] ) -

TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - P. Kittler [-] - K. Pejřimovský [-] , A. Svoboda [-] , R. Kittler [-] , F. Smejkal [-] , J. Pokorný [-] , P. Novák [-] , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] , M. Kovařík [-]

ŽK: 17. T. Doležal , 21. P. Neuman , 77. A. Neuman - 66. K. Eliáš , 82. A. Svoboda . ČK: 54. F. Smejkal .
Hráči zápasu: A. Svoboda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MAAR Michal - FRYČ Vlastimil, PETRÍKOVIČOVÁ Tatiana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 5. 2019 13:05
...penlaltu co svět neviděl a kterou mávla paní pomezní praporkem...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Richard Ganzwohl
Tip experta: výhra hostů

V Bohdalově se hraje špatně. Zarputilí hráči v čele s Doležalem jsou na jaře, krom jednoho zápasu, k nezastavení. Naše odhodlání porvat se o čelo tabulky pozná náš soupeř již tuto neděli. Věřím, že po víkendu budeme před naším soupeřem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích