Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Rantířově pro Velkou Bíteš


Branky


23

Utkání v Rantířově skončilo hokejovým výsledkem. Za hosty se prosadilo šest různých střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Hosté šli do vedení po čtvrt hodině hry, když po malé domů vypíchl míč rychlonohý Ondrák a skóroval do odkryté branky - 0:1. Divoký závěr prvního poločasu odstartovala 37. minuta, kdy Lojda napřáhl ke střele a vyrovnal - 1:1. Hned na to pronikl do vápna Svoboda a pěkným centrem našel Těšíka, který hlavou poslal hosty znovu do vedení - 1:2. To ale udrželi jen pár minut. Ve 43. minutě se k přímému volnému kopu postavil Horáček a střelou přes zeď vyrovnal - 2:2.

Hosté po pauze rozhodli

Brankové hody pokračovaly i ve druhém poločase. Hned po přestávce přímý volný kop vyrazil na těžkém terénu Pelán k Bartejsovi a domácí poprvé v zápase vedli - 3:2. Za deset minut bylo srovnáno. Horkého roh si našel Nekuda a hlavou překonal Krupicu - 3:3. V 65. minutě se domácí dostali ještě jednou do vedení, když se po pěkné individuální akci trefil střelou k tyči Bartejs - 4:3. O čtyři minuty později si našel přímý volný kop na zadní tyči Kopáček a znovu bylo srovnáno - 4:4. Vítězná branka padla v 73. minutě, kdy parádně přes pět domácích hráčů prošel Whittingham a prostřelil i Krupicu - 4:5. Konečnou podobu výsledku dal v 86. minutě Horký, který z třiceti metrů přeloboval Krupicu - 4:6.

 

Rantířov čeka o dalším víkendu zápas v Přibyslavicích. Velká Bíteš hostí Měřín. 



Ohlasy k zápasu



FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Dnes je výsledek pro domácí možná trochu krutý, my jsme dnes byli maximálně efektivní, když jsme dokázali využít prakticky všechny naše šance a potrestali jsme chyby domácích, navíc nás ještě zachránila tyčka i břevno. Se třemi body musíme být spokojeni.



Sestavy


TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - P. Novotný [-] (85. D. Oberreiter [-] ) , D. Cabúk [-] , M. Horáček [-] , L. Horáček [-] - J. Bartejs [-] , S. Lojda [-] , V. Karásek [-] , L. Lát [-] - K. Holub [-] , O. Pernica [-]

FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - T. Pelán [-] , O. Švanda [-] , L. Kerber [-] , L. Kopáček [-] - J. Horký [-] , F. Svoboda [-] , Z. Fila [-] , T. Nekuda [-] - M. Těšík [-] , J. Ondrák [-] (46. R. Whittingham [-] ) -

ŽK: 63. R. Whittingham , 74. Z. Fila , 81. M. Těšík .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - STANĚK Jakub, SRŇÁNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Luboš Kerber
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že zde navážeme na minulý zápas a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů