Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov přejel rezervu Velké Bíteše


Branky


25

Bohdalov celý zápas tahal za delší konec provazu a rozstřílel Velkou Bíteš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

První poločas byl herně vyrovnaný, ale v šancích si mnohem lépe počínali hráči domácího celku. Ve 21. minutě si na dlouhý míč za obranu naběhl Koukal a prostřelil Janouška - 1:0. O pět minut později se z podobné situace trefil i Šimek - 2:0. Po půl hodině hry ze Šimka stal asistent a po jeho centru se střelecky prosadil Pavel Neuman - 3:0. Domácí tak šli do kabin mnohem spokojenější.

Domácí navyšovali vedení

Úvod druhého poločasu patřil hostům, ale těm se nedařilo v koncovce, a tak zase začali trestat domácí. V 55. minutě si našel odražený míč Boháček a hlavou rozvlnil síť - 4:0. V 65. minutě zužitkoval další šanci Koukal - 5:0. O čtyři minuty později se podruhé v zápase trefil Šimek a domácí už vedli 6:0. V 88. minutě dokonal hattrick Koukal a domácí tak hosty výsledkově deklasovali.

 

Bohdalov jede v dalším kole do Přibyslavic. Bítešská rezerva hostí Luka nad Jihlavou.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Alois Matějíček: Bohdalov tak oplatil hostům podzimní porážku ve Velké Bíteši i s úroky, což kvitovali nejen hráči, ale i diváci. Na zápas, na rozdíl od zápasu ve Stonařově se dalo dívat, hrálo se bez žlutých karet, což ocenil i delegát zápasu Vrzáček. Porážka hostů, vzhledem k průběhu hry, je však až příliš krutá.




Sestavy


Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] (64. L. Krčál [-] ) , J. Večeřa [-] , A. Fabík [-] - T. Doležal [-] , J. Šimek [-] , A. Neuman [-] , P. Neuman [-] - V. Koukal [-] , D. Křesťan [-] (46. F. Boháček [-] ) -

FC PBS Velká Bíteš B
K. Janoušek [-] - M. Švanda [-] , L. Kopáček [-] , L. Kerber [-] (73. A. Lunda [-] ) , O. Švanda [-] - M. Hošek [-] , T. Nekuda [-] , T. Pelán [-] - D. Rozum [-] , D. Hibš [-] (60. L. Pelikán [-] ) , J. Ondrák [-] (69. Z. Fila [-] ) -

Hráči zápasu: V. Koukal , J. Šimek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KUBEŠ Petr - ŠRÁMEK Zdeněk, JIRSA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Mašek
Tip experta: výhra domácích

Velká Bíteš sice hraje dobrý fotbal. Ale Bohdalov doma vyhraje a potvrdí body z venku ze Stonařova. Nestárnoucí tahoun domácích Tomáš Doležal dá dvě branky. Jednu ze standardní situace těsně za vápnem a druhou z penalty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích