J. Šuster 81.
V. Klik 90. (p.)
V. Klik 90.
3:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liticím v Chrástu málem nestačil čtyřgólový náskok!


Branky


81. J. Šuster , 90. V. Klik (p.) , 90. V. Klik - 11. P. Vacek , 21. V. Liška , 48. V. Liška , 62. F. Vajskebr
12

Nečekané drama nabídl závěr utkání mezi Chrástem a Liticemi. Hosté totiž vedli ještě deset minut před koncem 4:0 a měli zápas jasně pod kontrolou, ale poté přišla neskutečná stíhací jízda domácího Spartaku, která se zastavila až na stavu 3:4. Litičtí hráči si pak po závěrečném hvizdu asi hodně oddechli a byli rádi, že se nehrálo o pár minut déle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litice vstřelily dva góly

Chrást se v minulém kole definitivně zachránil výhrou v Černicích a páté Litice už nemohu atakovat medailové pozice, takže ani jednomu z týmů už o tolik nešlo a do vzájemného utkání tedy mohly nastoupit v klidu. Od začátku se herně více dařilo hostům, kteří mladý tým Chrástu přehrávali a vedení se ujali už v 11. minutě trefou kapitána Pavla Vacka. O deset minut později se pak trefil také Vladimír Liška a bylo to 0:2. Domácí si v první půli moc šancí nevytvořili a do přestávky se už skóre nezměnilo.

Chrást v závěru málem dotáhl čtyřgólové manko

Hned na začátku druhé půle pak domácí zmrazil svým druhým gólem Vladimír Liška. Hosté hráli s chutí i nadále a po hodině hry zvyšoval už na 0:4 Filip Vajskebr. To už se zdálo, že Litice budou zbytek zápasu v klidu kontrolovat, ovšem to platilo pouze do 81. minuty, kdy se domácí konečně dočkali gólové radosti zásluhou Jana Šustera. Poté následoval obrovský tlak Chrástu a v poslední minutě řádné hrací doby snížil Václav Klik na 2:4. Stejný hráč pak proměnil ve druhé minutě nastavení penaltu a dostal tak Spartak dokonce do kontaktu. Jelikož však sudí nastavil jen tři minuty, tak krátce po rozehrávce už následoval závěrečný hvizd a hosté si po něm mohli hodně vydechnout. Moc nescházelo a vyhraný zápas ještě ztratili.



Ohlasy k zápasu



TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): Do 80. minuty jsme byli jasně lepší. Dali jsme čtyři góly a ještě nějaké šance neproměnili. Jenže pak jsme dostali náhodný gól a od té chvíle se úplně sesypali. Kdyby se hrálo ještě tak o 2 minuty déle, tak jsme snad ani nevyhráli. Za stavu 4:0 jsem si myslel, že je to jen otázka skóre. Že ještě nějaký gól dáme. To se ale nestalo. Třetí gól soupeř vstřelil v 92. minutě z penalty. Naštěstí se nastavovaly jen tři minuty, rozhodčí pískl konec a my to vítězství naštěstí uhájili. Jelikož přijel jen jeden rozhodčí, tak já tam byl navíc jako pomezní, viděl jsem to tedy v reálu a byl jsem z toho nervově vyřízenej (smích). Vítězství to bylo sice zasloužené, ale ten konec jsme vypustili neskutečným způsobem. Chtěl bych pochválit kapitána Vacka. Scházeli nám oba kluci, co hrají na stoperu a tak se tam musel přesunout Pavel. Jeho přehled a zkušenosti tam byly znát.



Sestavy


FC Spartak Chrást
P. Baloun [-] - T. Doležal [-] , J. Šuster [-] , M. Bórik [-] (58. M. Holeček [-] ) , M. Brýla [-] , M. Pek [-] (58. V. Černý [-] ) , R. Pour [-] , M. Matys [-] , V. Klik [-] , A. Brýla [-] , D. Tupý [-]

TJ Plzeň-Litice
A. Doskočil [-] - J. Knotek [-] (80. A. Spitzbart [-] ) , J. Krejčí [-] , F. Vajskebr [-] , P. Vacek [-] , T. Voves [-] , V. Liška [-] , J. Kanta [-] , A. Hanzlíček [-] , M. Forman [-] , T. Aschenbrenner [-]

ŽK: 9. J. Šuster , 70. M. Brýla - 70. P. Vacek .
Hráči zápasu: V. Klik - P. Vacek , V. Liška .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: ŠMAUS Petr - MACH Pavel (N), BLOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tady věřím Liticím, pokud se sejdou v plné sestavě.

Tip: výhra hostů