Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov otočil zápas s béčkem Zruče, na Dýšinu ztrácí už jen bod!


Branky


11

Fotbalisté Smíchova prohrávali po poločase domácího duelu s béčkem Zruče 1:2. Po změně stran ale zabrali, hned čtyřikrát skórovali a nakonec tak brali tři body za vítězství 5:2. Vedoucí Dýšina navíc doma s Chrástem zaváhala a Smíchovští tak na lídra tabulky ztrácejí už jen jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zruč dokázala otočit skóre

Smíchov v posledním kole udolal vedoucí Dýšinu a tohle vítězství potřeboval potvrdit také v souboji s béčkem Zruče. Zápas začal pro domácí dobře. Už v 11. minutě se ujali vedení, když se po standardní situaci prosadil Daniel Kroc. Jinak však Smíchovští nezvykle často chybovali a to hosté trestali. V 19. minutě tak zužitkoval rychlý protiútok Tomáš Valenta a o sedm minut později zakončoval další rychlý kontr Petr Karpíšek – 1:2. Poté domácí svého soupeře zatlačili do defenzivy, připravili si i nějaké šance, ovšem na vyrovnání do konce poločasu nedosáhli.

Smíchov smetl naděje Zruče na body čtyřmi góly

Do druhého poločasu vlétli domácí velmi aktivně a to rychle přineslo své ovoce. V 52. minutě překonal brankáře Boháče Pavel Konopík a jen o tři minuty později strhl vedení na smíchovskou stranu Jakub Krčál, který přitom nastoupil až do druhého poločasu. Od té chvíle již domácí na trávníku zcela dominovali a soupeře do ničeho nepouštěli. Definitivní uklidnění do domácích řad pak vnesl čtvrthodinu před koncem kanonýr Jan Kovář a stejný hráč v závěru ještě zpečetil skóre na konečných 5:2.

 

Smíchovské fotbalisty jistě potěšilo i zaváhání vedoucí Dýšiny, která brala doma s Chrástem pouze bod. Rozdíl mezi druhým prvním týmem tabulky se tak smrskl na pouhý bodík.



Ohlasy k zápasu



TJ Zruč B
David Rada (asistent trenéra): Prvních 20 – 25 minut to z naší strany bylo dost slabé. Hráli jsme bez nasazení, bez chuti. Poté se náš výkon zlepšil, dokázali jsme Zruč zatlačit, ale do poločasu jsme nedokázali skórovat. O přestávce jsme si k tomu něco řekli, kluky jsme zklidnili a řekli jsme si, že to chce víc bojovnosti, nasazení, a že šance přijdou. To se potvrdilo. Ve druhém poločase jsme byli jednoznačně lepší, soupeře k ničemu nepustili a povedli se nám střelit čtyři góly, čímž jsme utkání rozhodli. To jsme ještě další tři – čtyři příležitosti neproměnili. Všichni hráči, kteří byli na hřišti, odevzdali, až na ten začátek, bojovný a kvalitní výkon a dokázali ten zápas zvrátit, za což jim patří poděkování. Jsme rádi, že se nám podařilo potvrdit domácí vítězství nad Dýšinou a vrátit se zpátky do hry. Máme už jen jednobodovou ztrátu. Tahle soutěž je velmi vyrovnaná, stát se může cokoliv, i když hrajete s týmy z dolních pater tabulky. Ve hře je ještě hodně bodů.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - B. Mičan [-] (34. J. Kovář [-] ) , K. Fajfrlík [-] (46. J. Krčál [-] ) , J. Gruncl [-] , D. Kroc [-] , A. Zikmund [-] , M. Bačkovský [-] (73. J. Ostrolucký [-] ) , P. Konopík [-] , L. Rous [-] , R. Tyll [-] , J. Černý [-]

TJ Zruč B
Z. Boháč [-] - P. Záhořík [-] (46. M. Lang [-] ) , D. Mošna [-] , R. Karpíšek [-] , P. Karpíšek [-] , O. Mašek [-] , P. Hucl [-] , P. Korous [-] , V. Mařík [-] , K. Trnka [-] (63. M. Klail [-] ) , T. Valenta [-]

ŽK: 82. J. Gruncl - 23. P. Korous , 31. V. Mařík , 63. P. Hucl .
Hráči zápasu: P. Konopík , J. Kovář .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: ŠMAUS Petr - LEVÝ Jan (N), SCHWARZ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích