Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černické béčko přehrálo třetí Hradiště!


Branky


12

Cenný skalp si připsali fotbalisté rezervy Černic, kteří doma zdolali 4:2 třetí Hradiště. Hosté přitom rychle vedli a do šaten se šlo ještě za nerozhodného stavu 2:2, ovšem o domácí výhře pak rozhodl dvěma zásahy v rozmezí tří minut Jiří Davídek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl hned čtyři góly, oba týmy si je spravedlivě rozdělily

Úplný začátek zápasu patřil spíše domácím. Ti byli aktivnější a měli balon více pod kontrolou. Do šance se ale nedostali. To hosté zahrozili vážně hned z první akce. Martin Beránek vyslal do vápna Černic Kočího, ten si ale neporadil s dobře vyběhnuvším Tománkem. Další rychlý brejk už ale gólem skončil. Ženíšek dal po lajně Krušinovi, ten vyslal Kočího a na jeho centr parádně naběhnul Krliš, který v souboji s obráncem patičkou balon dopravil do sítě - 0:1. Vyrovnáno bylo bohužel velmi rychle. Domácí se vyhnuli podezřelému ofsidu a zatím, co hostující obrana signalizovala nedovolené postavení soupeře, ten odcentroval a nikým nekrytý Nádraský srovnal - 1:1. Po další velké šanci na jedné i druhé straně se domácí dostali k totožné akci, jako při první brance, jen ofside to tentokrát nebyl ani náhodou. Na další centr si naběhl velice aktivní velezkušený Stoilov a Bejček neměl šanci - 2:1.

 

V zápětí hostující golman chytil obrovskou šanci Davídkovi. Hradiště kontrovalo dvojicí trestňáků, které ale mířily vysoko nad Tománkovu bránu. Němečkova střela z dobré pozice pak trefila uprostřed brány stojícího domácího golmana. Ve 32. minutě fauloval u středu hřiště Michal Mur Martina Beránka a uviděl za zákrok žlutou kartu. Z centru se za obranu dostal Patrik Kočí a byl ve vápně faulován. Sudí Šlajs nezaváhal a Vítek Pikhart měl šanci z penalty srovnat. Jeho střelu zastavila až síť v Tománkově bráně a stav byl srovnán - 2:2. Do půle ještě zkusil Patrik Kočí přelobovat na penaltě stojícího domácího golmana, ale balon byl krátký a skončil v jeho náručí. To Zdeněk Hacker v obdobné situaci Bejčka přeloboval, ale míč zastavila tyč a s odrazem si golman hostí poradil.

Davídek rozhodl o výhře Černic

I ve druhé půli domácí dál hráli první housle a udávali tempo zápasu. Vašek Krliš se sice dostával do možnosti, balon byl ale příliš dlouhý a Tománek byl pozorný. To na druhé straně předvedli domácí další dvě akce jako zkopírované od těch gólových z první půle. Ze středu šel balon za hostující obranu do strany, Stoilov zatáhnul, odcentroval a Davídek se ve vápně prosadil jak v 57., tak v 60. minutě - 3:2 a 4:2. Trenér hostí ještě zkusil sestavu trošku promíchat, ale domácí hráli v pohodě a Bejček ještě několikrát musel dokazovat své kvality. Ke konci si sice hosté mírný tlak i vytvořili, ale finální fáze a především zakončení je zklamalo.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (asistent trenéra): Domácí vyhráli po zásluze. My se pořádně nedostali do hry a všude jsme byli o kousek později. Snahu klukům upřít nelze, ale Černice prostě byly lepší. Uvidíme, jak si příští týden poradíme doma s na jaře se trápícími Liticemi, které doma prohrály s Unionem, i když ten hrál celou druhou půli o desíti.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - P. Stoilov [-] , K. Kuncl [-] , J. Davídek [-] (66. K. Kaňák [-] ) , M. Mur [-] , Z. Hacker [-] , T. Engl [-] , M. Müller [-] , L. Táborský [-] , R. Nádraský [-] , M. Bajer [-] (78. J. Mareš [-] )

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - P. Kočí [-] , J. Němeček ml. [-] , V. Krušina [-] (66. J. Rucký [-] ) , M. Valeček [-] , V. Krliš [-] , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] , T. Beránek [-] , M. Beránek [-] , J. Ženíšek [-] (85. M. Drahoňovský [-] )

ŽK: 25. L. Táborský , 33. M. Mur , 34. J. Tománek , 83. J. Mareš - 10. O. Pytlík .
Hráči zápasu: J. Davídek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šlajs Jakub - ŠVANTNER František, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Černice jsou doma silné, Hradiště si s tím ale poradí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů