Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice přestřílely černické béčko


Branky


13

Hned deset gólů viděli diváci v Liticích. Domácí tým přehrál rezervu Černic divokým výsledkem 7:3. Výsledek hovoří více jasně, než jak tomu ve skutečnosti bylo. Hostům se totiž hned třikrát podařilo snížit na rozdíl jediného zásahu a ještě dvacet minut před koncem prohrávali jen 3:4. Závěr ale patřil domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litice třikrát udeřily, hosté kontrovali z penalty

Litice vstoupily do zápasu velmi aktivně a jejich převahu potvrdil už v 7. minutě gólem Antonín Hanzlíček. Domácí byli lepším týmem i nadále a nebylo tak divu, že se prosadili znovu. Na 2:0 zvýšil Ondřej Kollros. Ve 37. minutě však Litičtí ve svém pokutovém území faulovali a Miloš Laibl se z pokutového kopu nemýlil. Ještě do poločasu však domácím vrátil dvougólový náskok Jaroslav Kovařík – 3:1.

Hosté dvakrát snižovali na rozdíl jednoho gólu, závěr ale patřil domácím

Po změně stran pokračoval aktivní výkon ze strany Litic, ovšem v 57. minutě přišlo zaváhání jejich obrany, které potrestal Michal Chvojka. V 69. minutě zakončil pěknou akci domácích gólem Jiří Kanta, ale Černickým se ještě jednou podařilo snížit na rozdíl jediného gólu. O pouhé dvě minuty později se o to postaral znovu Michal Chvojka. Ještě, než se domácím stačili rozklepat nohy obavami o výsledek, však přišla další povedená akce a na jejím konci byl znovu Jiří Kanta – 5:3. Na tento zásah už hosté odpověď neměli a ve zbytku utkání se tak už prosazovaly jen s chutí hrající Litice. V 78. minutě se podruhé zapsal mezi střelce Jaroslav Kovařík a skóre utkání uzavřel Jiří Kanta, který dokonce zkompletoval hattrick.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): Naši hráči mě zase dost potrápili. Černické jsme k ničemu nepustili, ale první gól jsme si nechali dát z penalty po nesmyslném faulu, druhý jsme si dali sami a třetí byla také taková nouzovka. Vedli jsme v klidu 2:0, najednou 2:1 z penalty, dáme na 3:1, z protiútoku dostaneme na 3:2. Hned po gólu na 4:2 jsme inkasovali a to už jsem si říkal, že to není snad možné. Pak už jsme se ale rozstříleli a klidně mohli přidat i další 2 – 3 góly. Zápas byl herně jednoznačný od začátku. Nebýt zbytečných chyb, tak to mohlo být zaprvé s nulou a za druhé jsme mohli dát více gólů.




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - A. Hanzlíček [-] , J. Tykvart [-] , L. Kindl [-] , J. Knotek [-] (67. V. Liška [-] ) , M. Forman [-] , O. Kollros [-] , J. Kanta [-] , J. Kovařík [-] , T. Aschenbrenner [-] (76. A. Hanzlíček [-] ) , P. Vacek [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
R. Anders [-] - M. Laibl [-] , M. Chvojka [-] , J. Mareš [-] , L. Šlajs [-] (52. V. Holeček [-] ) , J. Vlk [-] (25. M. Bajer [-] ) , J. Setikovský [-] , T. Engl [-] , L. Táborský [-] , O. Marušinec [-] , V. Mojseňuk [-] (61. P. Toman [-] )

ŽK: 10. L. Kindl , 36. A. Hanzlíček - 52. M. Chvojka .
Hráči zápasu: J. Kanta , J. Kovařík - M. Chvojka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRAČMER Marek - MYTISKA Leoš, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Litice předvádí kvalitní výkony, a i když předchozí kolo prohrály v Druztové, doma komplikace nepřipustí

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích