Z. Paul 15.
1:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 10:30

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prazdroj vstoupil do jara jasnou výhrou na půdě posledního béčka Lhoty


Branky


15. Z. Paul - 19. D. Urie , 21. O. Litványi , 33. V. Fiala (vl.) , 61. J. Pavlíček , 85. O. Litványi
11

Fotbalisté Prazdroje sice na hřišti posledního béčka Lhoty inkasovali jako první, ale poté už tahali za další konec provazu oni. Ještě do poločasu otočili skóre třemi zásahy a nakonec mohli slavit výhru 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté museli otáčet skóre

Lhotě podzim vůbec nevyšel, to hráči Prazdroje mohli být se svými výkony v roli nováčka spokojeni. Do utkání také vstoupili aktivněji favorizovaní hosté, kteří si vytvořili i několik gólových šancí. Ty však neproměnili a v 15. minutě přišel trest v podobě zásahu Zdeňka Paula. Pak už se ale začali trefovat i hosté a Daniel Urie a Ondřej Litványi skóre v rozmezí dvou minut otočili. Když si pak dlouhý nákop hostí usměrnil hlavou do vlastní sítě Václav Fiala, vedl Prazdroj ve 33. minutě už 3:1, což byl také poločasový výsledek. 

Prazdroj si výhru pohlídal, přidal ještě dva góly

Do druhého poločasu Lhota více otevřela hru. Ani hosté ale nechtěli jen bránit a tak se hra přelévala nahoru – dolů. Po hodině utkání pak hosté vstřelili čtvrtý gól. Akci po křídle zakončil dorážkou zblízka Jaroslav Pavlíček. Domácí ještě mohli snížit, ovšem dalekonosnou střelu jejich hráče zastavila tyč Horáčkovy svatyně. V závěru naopak pečetil skóre na konečných 1:5 svým druhým zásahem Ondřej Litványi.



Ohlasy k zápasu



SK Roudná
Patrik Matula (útočník Prazdroje): Po dlouhé zimní pauze byla znát nerozehranost obou týmů. V úvodních minutách jsme měli vice ze hry a i díky chybám soupere v rozehrávce jsme se dostali do mnoha šancí, které jsme bohužel nevyužili. Poté se hra vyrovnala a začal hrozit také soupeř, který na rozdíl od nás šanci využil a sel do vedení. Následně jsme zabrali a Ondra otočil skóre během pár minut. Když si soupeř vsítil po našem nákopu hlavou vlastní gól, šlo se do kabin za stavu 1:3, který zřejmě odpovídal obrazu hry. Druhý poločas byl nahoru - dolů. Nám se povedla akce po straně, kterou z dorážky zakončil Pavlíček. Bylo po zápase. Litice pak ještě zahrozily z dálky, když trefily tyč. Dále se již k ničemu nedostali a my v závěru upravili skóre na 1:5. Bylo důležité získat tři body před dvěma zápasy se špičkou soutěže, což se povedlo.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - J. Humeník [-] , Z. Paul [-] (73. L. Martínek [-] ) , M. Drapák [-] , V. Fiala [-] , V. Bezdička [-] (66. K. Xuan Hoai Nam [-] ) , L. Novák [-] , J. Brož [-] (46. J. Langer [-] ) , M. Bečaver [-] , J. Švík [-] , P. Hovorka [-] (46. S. Litaev [-] )

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Pavlíček [-] (77. J. Diviš [-] ) , P. Matula [-] (83. L. Sedláček [-] ) , A. Hess [-] , P. Hyneš [-] , O. Litványi [-] , D. Dergachov [-] (56. L. Jandoš [-] ) , J. Hostička [-] , D. Urie [-] , P. Kratochvíl [-] , M. Tureček [-]

ŽK: 70. J. Švík , 83. M. Bečaver .
Hráči zápasu: O. Litványi , D. Dergachov .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: MYTISKA Leoš - OPALECKÝ Jiří, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Poslední tým tabulky hostí nováčka. Prazdroj podával na podzim sympatické výkony a myslím, že na hřišti rezervy Lhoty naplno zaboduje.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů