3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o první místo zvládly lépe Černice


Branky


53. T. Hrach , 70. T. Hrach , 86. P. Pechek - 77. V. Šperl
15

Tabulka 1. A třídy má po každém kole jiného lídra. Bodový rozdíl mezi aspiranty na vítězství v soutěži je velmi malý. Černice a Holýšov určitě patří mezi tyto adepty. Domací zvládli utkání lépe a Holýšov porazili. Na vítězství se podílele Hrach, který dal dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy nechtěly udělat chybu

Začátek utkání byl velmi vyrovnaný, kdy ani jeden z týmu nechtěl udělat chybu a poslat soupeře do vedení. Po úvodním oťukávání se začali více prosazovat domácí Černice. Ale šance, které si vytvářeli převážně na pravé straně nebyly využity. Holýšov si dokázal vytvořit nějaké šance. Tu jednu se jim i podařilo proměnit, ale rozhodčí zapískal ofsajdové postavení dorážejícího útočníka a proto branka nebyla uznána. Stav utkání byl proto po celý první poločas 0:0.

Ofenzivnějším týmem byli domácí hráči

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Soupeře zaskočili hodně ofenzivní taktikou, která přinesla svoje ovoce. V 50. min. došlo k první změně stavu utkání. Domácí kombinovali na levé straně a poté přišla přihrávka do vápna, kde si skvěle vybral své místo Hrach a přesnou střelou upravuje stav utkání 1:0. Běžela 70 min. a Černice kombinují ve stejném prostoru jako u první branky. A také jí stejně zakončily. Opět jsme mohli vidět přesnou přihrávku na Hracha a ten se po druhé nemýlil 2:0. Holý šov reagoval na průběh utkání střídáním a do hry se dostal Manowetz, který zpřesnil vedení útoku hostů. V 77. min. došlo ke snížení. Přízemní centr prošel celým vápnem až ke Šperlovi a kanonýr Holýšova snížil na 2:1 Po této brance došlo asi k 10-ti min. tlaku Holýšova. Ten ale ukončila třetí branka. V 86. min. se prosadil krátkým sólem Pechek 3:1 a dal tak domácím uklidňující náskok dvou branek.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural (Trenér): Pro nás utkání poprvé o první místo v tabulce bylo velkou prověrkou našich jarních dobrých výsledků s mužstvem které bude určitě chtít atakovat postup do krajského přeboru. Na utkání přišlo hodně diváků a také jsme na jaře hráli poprvé doma na trávě a myslím že kvalita utkání splnila kvalitou hry postavení obou mužstev v tabulce. Výsledek utkání byl asi spravedlivý, kdy jsme po větší čas utkání byli aktivnější než hosté.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - M. Trnka [-] (82. P. Toman [-] ) , M. Pinc [-] , P. Mlnařík [-] , F. Švejda [-] (89. M. Chvojka [-] ) - J. Müller [-] , M. Vít [-] , P. Pechek [-] (88. J. Nedvěd [-] ) , M. Hohlberger [-] (73. Z. Hacker [-] ) - T. Hrach [-] , J. Mastný [-] (19. P. Stoilov [-] ) -

FK Holýšov
L. Janča [-] - - P. Trhlík [-] , D. Šobr [-] , R. Šimka [-] (70. M. Manowetz [-] ) , D. Zavadil [-] , J. Vnouček [-] (62. J. Vítek [-] ) , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , M. Černohorský [-] , R. Baxa [-] , R. Kraus [-]

ŽK: 20. D. Zavadil , 28. M. Černohorský , 73. V. Šperl , 79. J. Vítek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - LIŠKUTÍN Antonín, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích