2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 14:30

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tým Netolic se výhrou posunul na třetí místo


Branky


25

Netolice čekal doma tým Hrdějovic. Domácí se pohybují v první pětce, hostujicí tým okupuje klidný střed tabulky. Favoritem tak byl domácí celek, který předpoklady potvrdil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Úvodu se trefil Varyš, po něm Šulc

Domácí tým na podzim v Hrdějovicích remízoval a věděl že je nečeká jednoduchý zápas. Domácí tým držel ze začátku zápasu více míč a v 8.minutě se prosadil Netolický střelec Jakub Varyš, když se prosadil po přihrávce z přímého kopu od Balouška 1:0. Hostujicí tým se nedostával do velkých šancí a když už nějaká přišla tak vše pochytal pochytal domácí Plojhar. Ve 26.minutě se dostal do vápna Stanislav Šulc a prošel se štěstím přes 3 hosty a zakončil střelou k tyči 2:0. Hostující tým chtěl se zápasem něco udělat, ale domácí tým dobře napadal a hostům nezbývalo nic jiného, než jen nakopávat dlouhé balóny, se kterými si poradila obrana s domácím brankářem. deste minut před koncem prvního poločasu se dostal do velké šance Lukáš, který oklamal obránce hostů a pronikl až před gólmana Fajtla, ale ten jeho střelu vyrazil nohou. Krátce před odchodem do kabina, zlikvidoval domácí Plojhar reflexivně vyloženou šancí hostujicího útočníka, který na domácího brankáře postupoval sám. Více toho už první poločas nenabídl.

V druhém poločase branka nepadla

Ve druhém poločase se tym Hrdějovic pokoušel o kontaktní gól ale nezbývalo jim nic jiného než nakopavát na polovinu domácích. Domácí tým si, ale se vším s přehledem poradil. V 64. minutě se dostal tým Hrdějovic ke střele, která byla tečkována do protipohybu domácího brankáře, ale ten dobrým zákrokem podržel svůj tým.
Domácím tým se poté dostal do několika šanci, když v jedné neuspěl Varyš, který přeloboval Fajtla, ale míč nakonec skončil mimo. V 70.minutě se zahrával roh hostů ke kterému se dostal k hlavičce jeden z hostujících obránců, ale Plojhar míč opět chytil. V 75.minuty se dostal do dobré šance Šulc, ale bránu minul. V 87.minutě se postavil k přímému kopu Suchan a svojí dělovkou orazítkoval břevno domácích. V nastaveném čase střílel jeden z hostí v pokutovém území, ale Plojhar stále držel nulu. Více se už v zápase nestal oa domácí tým se výhrou dostal na třetí místo v tabulce. V příštím kole je čeká venku Dříteň. Hrdějovice přivítají rezervu Malše Roudné.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Radek Varyš (trenér): Od začátku zápasu jsme na soupeře vlétli a dobře napadali. Ujali jsme se rychlého vedení a do poločasu jsme přidali ještě jeden gól. Hosté pouze odkopávali a do šancí se moc nedostávali. Ojedinělé náznaky pokryla dnes dobře hrající naše obrana, nebo vychytal brankář Plojhar. Mohli jsme přidat i další góly, ale druhý poločas jsme se už neprosadili. Jediná negativní věc na zápase je chování některých hráčů Hrdějovic, zvláště hráče s číslem 10. Zákeřné a likvidační fauly s úmyslem zranit naše hráče nebyly potrestány červenými kartami, takže na hřišti šlo chvílemi i o zdraví. Chtěl bych pochválit celý náš tým. Všichni odmakali zápas na 100% a podali velmi dobrý výkon, který budeme chtít potvrdit příští týden v Dřítni a vybojovat další tři body. Nejlepší hráči- Tomáš Plojhar, Filip Rokůsek, Miroslav Baloušek, z hostů M. Miklík.

TJ Slavoj Hrdějovice
Martin Miklík (hráč): Jeli jsme do Netolic s tím, že jim nedáme nic zadarmo a to se nám částečně povedlo. Sice jsme nedokázali získat ani bod, ale až do konce nebylo rozhodnuto. Jsem rád za předvedenou hru a je vidět, že se herně zvedáme. Dnes, ale byli domácí lepším týmem.



Sestavy


1. FC Netolice
T. Plojhar [-] - S. Šulc [-] , M. Dvořák [-] (71. V. Vlášek [-] ) , D. Andres [-] , J. Varyš [-] , J. Lukáš [-] , F. Rokůsek [-] , J. Urban [-] , M. Baloušek [-] , J. Skála [-] , J. Pivoňka [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Fajtl [-] - M. Miklík [-] , M. Ridvan [-] (55. J. Turek [-] ) , M. Studnička [-] , M. Hrdlička [-] , J. Suchan [-] , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] , F. Stráský [-] , M. Hondlík [-] , J. Fajtl [-]

ŽK: 59. S. Šulc - 34. M. Hrdlička , 70. J. Suchan , 75. P. Nedorost .
Hráči zápasu: T. Plojhar , M. Baloušek , F. Rokůsek - M. Miklík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Crkva Robert - PÍCHA Karel, NEUMANN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

V Netolicích se moc nevyhrává. Jinak tomu nebude ani v tomhle případě.