0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Táboru se nepodařilo vstřelit branku. Bernartice si odvážejí bod za remízu


Branky


15

Diváci ani samotní hráči se branky nedočkali. Tábor měl více ze hry, Bernarticím jejich styl hry příliš nesedí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tábor nakopával míče, ale nedokázal využít své šance

Tábor v 17.kole přivítal na domácím hřišti prozatím v jarní části neporažené Bernartice. Setkaly se také dva týmy, které vyznávají odlišný styl hry. Domácí hrají spíše jednoduše a míče se snažejí nakopávat dopředu a doplňují to agresivní hrou a přístupem k hráčům. Naopak Bernaticím vyhovuje spíše kombinační fotbal a pozvolné přesouvání hry na stranu soupeře. Tábor si v prvním poločase vytvořil více šancí ze hry, ale nedokázal překonat brankáře Fučíka. Hostům se nedařilo dostat do své kombinační taktiky díky užšímu hřišti, což jim moc příležitostí k otevření stavu skóre nepřineslo. Do branek se tak šlo za nerozhodného stavu. 

Ani druhý poločas branku nepřinesl

Od druhého poločasu si mnozí diváci slibovali již úvodní branku. To se ovšem nekonalo. Domácí svou jednoduchou hrou přehrávali Bernartice, ale veškeré pokusy skončily buď v náručí brankáře nebo je zastavila dnes perfektně fungující obrana hostí. Hosté si největší příležitost vypracovali až v samotném závěru zápasu, ale i ta zůstala nevyužita. Pro Bernartice to díky vyznávanému stylu, který Tábor předvádí, nebyl jednoduchý zápas. Na druhé straně pro domácí hráče to může být ztráta bodů, jelikož měli více šancí a možností dostat se do vedení. V následujícím kole čeká Tábor výjezd na hřiště do blízké Plané nad Lužnicí a dá se očekávat tuhý boj. Bernartice bude čekat na domácím hřišti dosavadní lídr tabulky Sezimovo Ústí. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bernartice
Petr Vašíček - trenér: Dnes nám chybělo pár hráčů ze základní sestavy, ale celkově nám hra Meteoru nevyhovuje. Neměli jsme prostor pro naší kombinační hru a proto si ani nevytvořili příliš šancí. Tábor zahrozil vícekrát, ale dnes nás podržel v brance Fučíka a celá defenziva byla výborná. Za bod z tohoto zápasu jsme rádi.



Sestavy


FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - T. Novák [-] (63. O. Dvořák [-] ) , F. Lorenc [-] , M. Kučera [-] , V. Sedláček [-] , P. Janošík [-] , J. Bartáček [-] , P. Štumfol [-] , R. Ševčík [-] (82. D. Kundrát [-] ) , J. Pípal [-] , V. Kollárik [-]

TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - P. Brož [-] , T. Češka [-] , K. Trantina [-] , J. Růžek [-] - T. Pěchota [-] , V. Herink [-] (66. V. Ťupa [-] ) , D. Smrčina [-] , D. Kukrál [-] - P. Kloboučník [-] , M. Buriánek [-] (74. F. Marec [-] ) -

ŽK: 72. R. Ševčík - 60. T. Češka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - JAROLÍM Jiří, TŮMA Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Lukáš Burda
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů