1:1
(1:1)
38. M. Kvapil (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vimperk vybojoval první jarní bod na plánské půdě


Branky


40. P. Šteyer - 38. M. Kvapil (p.)
21

Dvacáté kolo k sobě svedlo dva celky sužované četnými absencemi. Výsledkem byla zasloužená remíza. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (trenér): Bohužel se nám nepodařilo navázat na předchozí dva úspěšné výsledky a dnes to beru jako velkou ztrátu. Myslím si, že jsme utkání měli zvládnout lépe a vyhrát! Bohužel nám chyběl klid ve finální fázi a poté důraz v zakončení! Hosté dřeli, makali, jezdili po zadku a bod si zasloužili! Remíza je asi takovým spravedlivým vyústěním toho, co se dělo na hřišti. Kdyby jsme proměnili šance, které jsme měli, tak by to bylo veselejší. Takle sem akorát mrzutej, protože jsme měli odehrát lepší utkání. Teď nás čekaji v pátek Semice a tak musíme urvat nějaký bod tam, za domácí prohru jim máme co vracet.

TJ Šumavan Vimperk
Michal Uhlík: Do dnešního zápasu jsme nastoupili opět bez několika hráčů základní sestavy. Výborně ale zaskočili kluci z dorostu a sehráli jsme s domácími vyrovnanou partii. Šance byly na obou stranách, my jsme se dostali do vedení z penalty, kterou bezpečně proměnil Kvapil. Bohužel naše vedení jsme neudrželi dlouho a domácí vyrovnali na 1:1. Za tohoto stavu se šlo i do kabin. Druhý poločas jsme chtěli odehrát bez obdržené branky a připsat si konečně nějaký ten bodík, který jsme už moc potřebovali. Ve druhém dějství jsme trošku více chtěli a šli jsme za třemi body. Ale domácí hrozili z nebezpečných brejků. Žádný gól ale již nepadl a my si vezeme dobrý bod. Za dnešní výkon zaslouží pochvalu stoperská dvojice Chvosta, Sýs. Všichni ale odehráli dobrý zápas. Příští týden máme doma Lhenice a my se musíme pokusit opět o nějaký ten bodík, obzvlášť před domácími fanoušky, kterým jsme tuto sezónu moc radosti neudělali.



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - O. Hotový [-] , J. Lašák [-] , T. Plojhar [-] (77. S. Bukharin [-] ) , D. Kneys [-] , P. Šteyer [-] , T. Pintér [-] , J. Carda [-] , M. Beran [-] , J. Falc [-] , J. Gulaš [-] (74. Z. Lexa [-] )

TJ Šumavan Vimperk
T. Winter [-] - J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] , M. Chvosta [-] , S. Schvarz [-] (86. O. Rod [-] ) , L. Frček [-] , M. Kvapil [-] , M. Císař [-] (58. ) , V. Blahout [-] , L. Sýs [-] , D. Kadlec [-]

ŽK: 71. J. Gulaš , 76. M. Beran - 19. M. Císař , 89. L. Frček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOČEK Petr - KŘÍŽ Karel, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: JAROSLAV RAUSCHER
Tip experta: výhra domácích

Jasná jednička, Vimperk pro mě je zatím nejslabší tým. Pokud bude Planá hrát jako u nás první poločas, nemusí se o výsledek bát. Tip: 3:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích