Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

25.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev v improvizované sestavě udolala Přerov


Branky


4

Jíkevští se zdaleka nesešli v nejlepší sestavě, přesto udolali Přerov 5 góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Tomášek

Pokud něco brzdí silné mužstvo Jíkve, jsou to utkání, kdy se hráči nesejdou v dobrém počtu ani složení. Tentokrát jich dorazilo opravdu jen 11, přičemž jedním z nich byl předseda klubu, který nastoupil na křídle.

 

Přes tuto nepříjemnost však byla Jíkev již od začátku utkání lepším mužstvem a prokazovala, kolik technicky nadaných hráčů ve svém středu má. Vytvářela si tlak a v 18. minutě šla do vedení brankou Josefa Tomáška, po půlhodině hry zdvojnásobil vedení Surový.

 

Hosté si během prvního dějství vytvořili několik menších šancí, ale brankář Caudr nemusel pořádně zasahovat.

Balcar nastřílel hattrick

Do druhého poločasu nastoupily obě jedenáctky beze změn. V samém úvodu poločasu se pak trefil domácí Balcar a o vítězi se již zdálo být definitivně rozhodnuto.

 

Přerovští hráči však nic nevypustili a nadále se snažili hrát naplno. Začali si vytvářet šance, ale více ze hry měli pořád domácí. Za ně se navíc podruhé prosadil Balcar.

 

Za hosty sice v 75. minutě vstřelil zasloženou čestnou branku Fiala, ale výborný výkon domácích završil v 85. minutě dokončeným hattrickem Jan Balcar.

 

Jíkevští tentokrát mohou být se svým výkonem velmi spokojení, jelikož se jim dařilo nejen ofenzivně, ale i směrem dozadu - hráči na defenzivnějších postech si své hlavní povinnosti pečlivě splnili a nevydávali se podporovat útok za každou cenu.



Ohlasy k zápasu


Jíkev
Vít Caudr (hrající trenér): Šlo o velmi pěkné utkání, soupeř se snažil hrát, ale na nás neměl, ačkoli jsme hráli v 11 hráčích a s předsedou a florbalistou na křídlech. Mužstvo musím pochválit, hrajeme už daleko lépe i dozadu. Speciální pochvala samozřejmě patří Balcarovi.




Sestavy


Jíkev
V. Caudr [-] - M. Surový [-] , J. Lebduška [-] , J. Balcar [-] , M. Kóňa [-] , T. Fichtner [-] , O. Winter [-] , J. Tomášek [-] , J. Schubert [-] , M. Macek [-] , J. Mamurov [-]

Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - F. Skuhravý [-] , M. Forejt [-] - T. Vodička [-] , L. Bokšay [-] - J. Prokeš [-] , M. Šenkýř [-] - D. Hallík [-] , J. Smolík [-] , J. Kolenský [-] , J. Adamec [-]

ŽK: 31. M. Kóňa , 82. J. Tomášek - 64. J. Prokeš , 80. M. Šenkýř .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KURKA Miloš - JOUZA Jiří (N), MAREŠ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Klaus

Expert: Daniel Říha
Tip experta: výhra domácích

Přerov není radno v bojích o udržení podceňovat, ale Jíkev před týdnem vyhrála 10:0...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích