Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev nastřílela Semicím desítku


7

Semické B mužstvo prožilo 90 minut hrůzy, když jej Jíkevští deklasovali 0:10.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo 6 gólů

Jíkevským se tentokrát opět podařilo sejít se v téměř kompletní sestavě, a tak šli do zápasu v Semicích v roli jasných favoritů.

 

Již od úvodního hvizdu sudího Nehasila se jim dařilo dobře kombinovat, hýbat se a dostávat soupeře pod tlak. Hned v 7. minutě otevřel skóre Tomáš Fichtner a vzápětí prostřelil Macháčka Josef Tomášek.

 

Jíkevští hráli ve velké herní pohodě a zdálo se, že mají vítězství v kapse a je jen otázkou, kolik gólů dají. Při svých kombinacích a častých samostatných únicích dokázali využívat celou šířku velkého a znamenitě připraveného hřiště. V pollovině prvního dějství se trefil David Veselý, po půlhodině hry Milan Macek a branky do šatny vstřelili ještě Fichtner s Benešem.

 

Semický poločas hrůzy tak skončil 0:6.

Domácí dohráli se ctí

O poločasové přestávce ani jeden z trenérů nevystřídal a i po změně stran hráli hosté s obrovskou chutí. Jen několik vteřin po začátku druhé půle zakončil svůj hattrick jednoznačně nejlepší hráč utkání Fichtner, o tři minuty později se prosadil Haluška.

 

Skóre se zastavilo na hodnotě 0:10 v 63. minutě zápasu, když se prosadili ještě počtvrté Fichtner a podruhé Tomášek.

 

Padesátka příchozích diváků sice sledovala zápas, na jaký by jistě nejraději zapomněla, ale nutno podotknout, že domácí utkání dohráli se ctí, i když čestný gól nedali.



Ohlasy k zápasu



Jíkev
Vít Caudr (hrající trenér): Hráli jsme v téměř kompletní sestavě a na perfektně připraveném pokropeném hřišti. Naši se do zápasu pustili s obrovským nasazením a chutí, což se podepsalo na výsledku. Domácí to s námi měli složité, ale každý někdy hrál takový zápas a ví, jak složité je dohrát se ctí, což se Semicím podařilo. Mají můj respekt.



Sestavy


AFK Sokol Semice B
P. Macháček [-] - K. Sahula [-] , V. Semrád [-] , D. Šimek [-] (73. M. Brynych [-] ) , J. Pavliš [-] , P. Langer [-] , L. Jelínek [-] , J. Bošina [-] , M. Machala [-] (73. J. Hylmar [-] ) , M. Bubeník [-] , M. Kůrka [-]

Jíkev
V. Caudr [-] - M. Kóňa [-] , T. Fichtner [-] , O. Winter [-] , D. Veselý [-] , J. Tomášek [-] , M. Beneš [-] , S. Haluška [-] (69. J. Lebduška [-] ) , J. Schubert [-] , M. Macek [-] , J. Mamurov [-]

ŽK: 40. S. Haluška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nehasil Karel - HAVLAS Petr, BYDLÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Jíkevské výkony jsou na jaře jako na houpačce, přesto si druhý tým tabulky získal důvěru našich tipujících a většina včetně Pavla Rychlíka mu věří na vítězství.