3:2p.
(2:1)
44. J. Horák (p.)
56. J. Novák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 14:30

16.kolo, Divize C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslav vydolovala bod navíc až v penaltách


Branky


16. J. Vančura , 42. J. Vančura - 44. J. Horák (p.) , 56. J. Novák
8

Přestože domácí v zápase vedli již o dvě branky, dokázali hostující fotbalisté skóre zápasu srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již po třinácti minutách otevře skóre domácí Vančura, který z přímého kopu ze střední vzdálenosti střelou přes bránící zeď poprvé rozvlinl síť za brankářem Durovem – 1:0. O chvíli později vybidl Jícha ke skórování Vocel, který v dobré příležitosti pálil vysoko nad. Domácí se po zásluze dostali v závěru poločasu do dvoubrankového trháku. Vocelův křižný pas za obranou hostí oslovil Hannicha. Jeho střelu Durov ještě vyrazil, ale dobíhající Vačura napálil míč do sítě – 2:0. Těsně před poločasem ale domácí chybovali. Skokan v pokutovém zapříčinil pád jednoho z hostujících útočníků. Následoval pokutový kop ze kterého Horák snížil na rozdíl jedné branky – 2:1. 

 

Hostům vyšel vstup do druhého poločasu. Úvodní šanci Nováka ještě Kubát lapil. Jeho další únik čáslavské obraně, ale nezastavil ani Kubát, a tak se hosté mohli radovat podruhé – 2:2. Domácí ve druhém poločase hrozili pouze ze standardních situací. V samotném závěru utkání hlavičkoval těsně nad čáslavský útočník Jícha. O vítězi utkání tak musely rozhodnout pokutové kopy. V těch si lépe počínali domácí, kteří si připsali druhý bonusový bod. 



Ohlasy k zápasu


FK Čáslav
Radim Truksa: „S utkáním nejsem spokojený, alespoň tedy máme dva body. Výkon z naší strany nebyl dobrý,“ uvedl a pokračoval: „Přesto jsme se dokázali dostat do vedení, kdy se Vančura pěkně trefil z přímého kopu. Navíc po šanci Hannicha proměnil dorážku opět Vančura. V závěru poločasu jsme asi trochu ztratili koncentraci, když Skokan zbrkle fauloval a hosté snížili z penalty. Ve druhém poločase jsme chtěli soupeře napadat a být agresivní, ale bohužel, opak byl pravdou. Soupeř než vyrovnal, tak měl další dvě šance. My jsme hrozili jen po standardních situacích. Dnes to na víc než bod nebylo. Náš výkon nebyl dobrý. Budeme se muset do dalších zápasu zlepšit.“




Sestavy


FK Čáslav
M. Kubát [-] - P. Mráz [-] , T. Skokan [-] , J. Hannich [-] (86. D. Dastych [-] ) , R. Vocel [-] , J. Strnad [-] (76. J. Čuchal [-] ) , J. Petrů [-] , J. Jícha [-] , P. Kunášek [-] , J. Vančura [-] , K. Petrů [-]

FC Horky nad Jizerou
K. Durov [-] - O. Murárik [-] , J. Novák [-] (92. A. Kohout [-] ) , M. Šťastný [-] - J. Horák [-] , J. Jeník [-] , M. Pecháček [-] , S. Smetana [-] , D. Zikmunda [-] (88. T. Doležal [-] ) - R. Mynář [-] (40. D. Tokar [-] ) , V. Kohout [-] (68. M. Tkachenko [-] )

ŽK: 53. J. Petrů - 15. M. Šťastný , 82. J. Jeník , 91. T. Doležal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vít Petr - ERLEBACH Jiří, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích