0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 10:15

30.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízový souboj


Branky


5

Fotbalisté Libiše na konec sezony doma jen remizovali s Brandýsem 0:0, na penalty byli úspěšnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka v úvodním dějství nepadla

Zraněními zdecimovaný celek z Brandýsa v posledním kole jel na půdu již zachráněné Libiše. Brandýs měl na lavičce náhradníků pouze jednoho hráče a tak ho čekal velmi složitý zápas.

 

Domácí byli lepším týmem a tlačili se do více šancí. Hosté z Brandýsa zase spoléhali na brejkové situace, ze kterých byli nebezpeční. 

 

První poločas žádnou pastvu pro oko díváka nenabídl a ani šancí mnoho nebylo. Libiš mohla žehrat na špatnou koncovku. Brankář Brandýsa Bodlák odchytal zápas ve velkém stylu.

Dobývání hostující branky

V poločase musel nuceně odstoupit pro zranění stoper Brandýsa Baloun a hosté tak bohužel museli hrát v deseti. Libiši se tak najednou naskytla poměrně dlouhá přesilovka, kterou hodlali domácí zužitkovat k zisku tří bodů. 

 

Libiš ale paradoxně mohla inkasovat, protože krátce po zahájení druhé půle byla proti ní nařízena penalta. Hostující Kovařík však pohořel na skvělém brankáři Brožkovi, stav byl tak stále 0:0.

 

Od té chvíle Libiš diktovala tempo hry a její tlak byl chvílemi enormní. Obrana Brandýsa však statečně odolávala a zdatně bojovala s úbytkem sil. Největší šanci spálil chvíli před koncem Peter Očovan, který trefil jen břevno hostující branky.

 

Zápas tak dospěl až do penalt, ve kterých měli více štěstí hostující hráči. Možná tak byli odměněni za velmi bojovný a obětavý výkon.

 

Libiš tak zakončila sezonu na 12. místě s 36 body, Brandýs získal o 7 bodů víc a skončil desátý.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš
Luboš Urban - trenér: "Hrálo se v těžkých klimatických podmínkách. Soupeř hrál hlavně na brejky. Nakonec jsme neinkasovali a neprohráli. Brandýs hrál druhý poločas o deseti, ale prosadit jsme se nedokázali."




Sestavy


TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - M. Pešek [-] , T. Vaněk [-] (81. D. Kaiser [-] ) , P. Tylšar [-] , P. Macháček [-] , M. Šobr [-] , P. Očovan [-] , V. Stibora [-] , L. Bíba [-] , M. Hrnčíř [-] (66. P. Dobrovolný [-] ) , T. Kvída [-]

FK Brandýs nad Labem
J. Bodlák [-] - M. Baloun [-] , P. Malý [-] , L. Pechač [-] , J. Reichert [-] - V. Šmejkal [-] , O. Hamada [-] (90. M. Dosoudil [-] ) , M. Kovařík [-] - J. Stross [-] , F. Braborec [-] , M. Stross [-]

ŽK: 84. L. Bíba , 85. T. Kvída - 67. M. Stross , 90. V. Šmejkal , 90. L. Pechač .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Míč Vojtěch - KRUPKA Pavel, KOLÁTOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Musa Ansuma
Tip experta: výhra domácích

"Libiš nabírá formu a doma proti Brandýsu bude úspěšná. Brandýs naopak teď nemá úplně formu."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích