2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 10:30

28.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nymburk slaví tři zlaté body


Branky


29. M. Dudla , 35. M. Dudla
6

Polaban si v 28. kole připsal do tabulky tři nesmírně cenné body v zápase proti Motorletu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vydařená první půle ze strany Nymburku

Fotbalisté Motorletu vstupovali do utkání jako favorité. Aktivneji ale začal Nymburk a to dělalo hostům velké problémy. Nymburští byli pohyblivější a vytvářeli si herní převahu. Motorlet ale spoléhal na individuální kvalitu svých hráčů, obrana domácích se musela mít na pozoru.

 

Po úvodním oťukávání přišel první gól. Postaral se o něj domácí Martin Dudla v 29. minutě - 1:0. O šest minut později bylo s hosty ještě hůř. Martin Dudla přidal svou druhou branku - 2:0. Nymburk se těmito dvěma góly výrazně uklidnil a dostal do pohody. Motorlet byl naopak zcela zaskočen průběhem utkání a do poločasové pauzy si nedokázal vytvořil žádnou šanci.

Marná snaha hostů

Hosté hned od úvodu zvýšili aktivitu a tlačili se dopředu. Bylo jasné, že Nymburk už se nikam nepohrne a bude si střežit svůj dvoubrankový náskok. Obrana domácích pracovala spolehlivě a nepouštěla hostující hráče do nebezpečných pozic. Motorlet pomalu zvyšoval svůj tlak, ale času už zbývalo málo. 

 

Nymburk slaví velmi cenné tři body a přiblížil se tak záchraně v divizi.



Ohlasy k zápasu


SK Polaban Nymburk
Jan Buryán - trenér: "Věděli jsme, že hrajeme proti kvalitnímu soupeři. Co se záchrany týká, měli jsme vše ve svých rukou a to byla naše psychická výhoda. První poločas byl velmi povedený a vstřelili jsme dvě branky. Druhou půli už jsme to zkušeně odbránili."




Sestavy


SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - J. Zorkler [-] (88. J. Dudek [-] ) , M. Dudla [-] (81. M. Korec [-] ) , M. Bohdan [-] , M. Čuřík [-] (90. V. Herčík [-] ) , M. Daněk [-] , M. Škarecký [-] (86. M. Kotek [-] ) , R. Novotný [-] (68. P. Hobík [-] ) , T. Vobořil [-] , O. Bejbl [-] , F. Vyskočil [-]

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - M. Čepelák [-] , J. Rajnoch [-] , O. Měska [-] (79. F. Kutina [-] ) , M. Filip [-] , D. Radosta [-] (74. J. Jonáš [-] ) , D. Kostka [-] (46. D. Dvorský [-] ) , D. Scharf [-] , D. Mařík [-] (81. D. Hrabina [-] ) , M. Hurka [-] (74. L. Kučera [-] ) , P. Štěpánek [-]

ŽK: 44. P. Štěpánek , 55. J. Rajnoch , 74. O. Měska .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šimeček Libor - TEUBER Ivan, BAUM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Josef Strnad
Tip experta: remíza

Tip: výhra hostů