Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

24.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov držel s týmem Zbuzan krok jen první poločas


Branky


7

Ostrovští fotbalisté, kteří bojují o zachování divizní příslušnosti narazili na Zbuzany. Tým prošpikovaný exligisty svou převahu zužitkoval po změně stran a zaslouženě bral plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí obrana dlouho odolávala tlaku

Ostrov nastoupil do zápasu proti Zbuzanům velmi odhodlaně a bojovně, ale s trochu defenzivnější taktikou. Zbuzany jako téměř v každém zápase diktovali tempo hry a byli dominantní při hře s míčem. Svou typickou kombinační hrou tlačili domácí tým před svou branku. 

 

Převaha byla znatelná, ale i Ostrov nebyl doředu úplně bezzubý. Dva náznaky šancí ale zažehnala hostující obrana. Pak už pokračovali v náporu Zbuzanští. Když už se zdálo, že první půle skončí bezbrankovým výsledkem, udeřili hosté. A to hned dvakrát. Nejprve v 41. minutě otevřel skóre Vojtěch Přeučil - 0:1. A v poslední minutě první půle se prosadil i špílmachr Zbuzan Mario Lička  - 0:2.

 

Dva slepené góly tak uklidnili favorita ze Zbuzan. Naopak pro Ostrov po sympaticky odehrané první půli byly tyto branky těsně před poločasem šokem.

 

Jednoznačný druhý poločas

Tak jak skončil první poločas, začal i druhý. Ve 47. minutě vstřelil svůj druhý gól v utkání Vojtěch Přeučil a Zbuzany vedli o tři góly. Tato branka znamenala definitivní pojistku a oba týmu od této chvíle zápas dohrávaly. Ostrov se snažil vymyslet něco i směrem dopředu, ale obrana hostů jim povolila pouze snížení. O to se postaral v 78. minutě Lukáš Plos - 1:3.

 

Zbuzany ale na tuto branku dokázali hbitě zareagovat. Hned o minutu později už zase vedli o tři branky. Hattrick dokonal střelec dne Vojtěch Přeučil - 1:4. Zbuzany hrály v pohodě a svého soupeře převyšovaly fotbalovou kvalitou. Ostrov sympaticky bojoval až do konce. V závěru výhru hostůpečetil Mario Lička svým druhým zásahem a určil tak konečný stav utkání na 1:5.

 

Zbuzany potvrdili roli favorita a na hřišti Ostrova vyhrály přesvědčivě 1:5. Drží se tak stále na druhém místě se čtyřbodovou ztrátou na Hostouň. Ostrov se i po tomto kole nedostal z pásma sestupu. 



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov
Ivan Filip - trenér: "Se Zbuzanami jsme drželi krok do 40. minuty. Zbuzany byly lepším týmem, potvrdily svojí kvalitu. Každý bod získaný v tomto utkání by byl pro nás úspěch. Hrál se kvalitní zápas. My musíme bodovat v jiných utkáních."

FK Zbuzany 1953
Jaromír Jindráček - trenér: "V zápase se projevila naše kvalita, mohli jsme ještě tak 4-5 gólů přidat. První půli hrál Ostrov organizovaně a zezadu. Útočník Nedbalý tam měl dvě nebezpečné hlavičky. Pak jsme ale vstřelili dva góly, na začátku druhé půle jsme přidali další. Zápas se potom už jen dohrával."



Sestavy


FK Ostrov
M. Süttö [-] - O. Nýber [-] (77. J. Toth [-] ) , Z. Vondráček [-] , J. Vrba [-] , M. Rašman [-] , F. Nedbalý [-] , J. Horváth [-] (69. J. Kostka [-] ) , M. Matoušek [-] (65. L. Plos [-] ) , M. Kobera [-] , J. Dušek [-] , J. Glanc [-]

FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - V. Přeučil [-] (81. M. Kincl [-] ) , M. Říha [-] , M. Lička [-] , J. Kordiák [-] , V. Máče [-] , V. Ježdík [-] , L. Bielesz [-] (60. J. Huňáček [-] ) , O. Kejha [-] , D. Matějka [-] , M. Maleček [-] (87. J. Hobza [-] )

ŽK: 49. M. Maleček .
Počet diváků: 189. Rozhodčí: Štrincl Pavel - ŠLAPÁK František, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Jakub Černík
Tip experta: remíza

"Pro Zbuzany náročné venkovní utkání. Ostrov před dobrou diváckou kulisou neodejde bez bodu."

Tip: výhra hostů